Θεσσαλονίκη: «Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν επικίνδυνο – Ήρθε η ΕΛ.ΑΣ. και μάζεψε τους κλόουν αστυνομικούς»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Είδε με τα μάτια του την… Συνταγματική Αστυνομία να εισβάλλει στην επιχείρησή του και να προσπαθεί να πραγματοποιήσει ελέγχους σε εργαζόμενους που εργάζονταν σε τμήμα διενέργειας rapid test. Ο λόγος για τον κ. Κωνσταντίνο Κουντουρίδη, ιδιοκτήτη επιχείρησης παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών στην περιοχή της Τούμπας.

Ήταν λίγο πριν τη μια χθες το μεσημέρι, όταν τρεις άνδρες και μια γυναίκα εισέβαλλαν στον χώρο και ως… θεματοφύλακες του Συντάγματος, ζήτησαν να ελέγχξουν τη διαδικασία.

“Μπήκαν χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο και συστήθηκαν ως αστυνομία. Όταν ζητήσαμε ταυτότητες, βγάλανε κάτι αστεία πλαστικοποιημένα χαρτάκια που έγραφαν πάνω “Συνταγματική Αστυνομία” και “Θεματοφύλακες ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος”. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το γέλιο μας και να τους ηρεμήσουμε μέχρι να έρθει η πραγματική αστυνομία” τόνισε ο κ. Κουντουρίδης, μιλώντας στην εκπομπή “Check in στα γεγονότα” της TV100.

“Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν επικίνδυνο” σημείωσε ο κ. Κουντουρίδης και πρόσθεσε: “Τους βγάλαμε έξω από την επιχείρηση επειδή επιτέθηκαν λεκτικά ακόμη και σε πελάτες. Οι απαντήσεις που μας δίνανε θύμιζαν πολιτοφυλακή. ‘Ελεγαν πως είναι ελεύθεροι να ενεργούν ελέγχους σε επιχειρήσεις ιδιωτικές και πολίτες ανά πάσα στιγμή κι ότι έχουν μάλιστα και χειροπέδες για να πραγματοποιήσουν συλλήψεις”.

Στη συνέχεια, ιδιοκτήτες και… εισβολείς περίμεναν την άφιξη της Ελληνικής Αστυνομίας. “Ήρθε η ΕΛ.ΑΣ. για να μαζέψει τους κλόουν αστυνομικούς” σχολίασε δεικτικά ο κ. Κουντουρίδης.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.