Θεσσαλονίκη - Πυρκαγιά: Κάηκαν 90 στρέμματα από τη φωτιά στο Σέιχ Σου!

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Ανησυχία σκόρπισε στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης σήμερα το μεσημέρι η είδηση και της πυρκαγιάς που ξεκίνησε να καίει δασική έκταση της πόλης και ειδικότερα, έκταση στο Σειχ Σου, όπου και έσπευσαν πεζοπόρα και εναέρια μέσα για την γρήγορη κατάσβεση της. 

Όπως έγινε γνωστό, συνολικά 90 στρέμματα δασικής έκτασης κάηκαν από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Σέιχ Σου, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο και συντονιστής επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, Μάριος Αποστολίδης.

Όπως τόνισε, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από ένα και μόνο σημείο, παραπλεύρως της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως η μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο περιορισμό της πυρκαγιάς. Όπως εκτίμησε η δασάρχης Θεσσαλονίκης, Τατιάνα Καλαϊτζή, οι φλόγες έκαψαν πουρνάρια, κυπαρίσσια αλλά και πεύκα. Υπογράμμισε ωστόσο πως θα γίνει επίσημη καταγραφή της έκτασης που κάηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.