Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε δημοτικό οικόπεδο σε... ιδιωτικό πάρκινγκ

Metrosport Team01 Μαρτίου 2024

Καθημερινά ανακαλύπτουμε… «διαμάντια» στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόδρομος Νικηφορίδης με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη πως ιδιώτης είχε μετατρέψει δημοτικό οικόπεδο σε άτυπο πάρκινγκ τοποθετώντας μάλιστα και μπάρα.

Η αποκάλυψη έγινε χτες από τον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Το οικόπεδο βρίσκεται απέναντι από το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και όπως έγινε γνωστό υπήρχε σε αυτό μπάρα, ενώ είχαν μοιραστεί κομπιουτεράκια καθώς υπήρχε ιδιώτης που εκμεταλλευόταν τον χώρο.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της απίστευτης… επιχειρηματικής δραστηριότητας ο κ. Νικηφορίδης δημοσίευσε φωτογραφίες από τον δημοτικό χώρο επί της οδού Αγίου Δημητρίου που είχε μετατραπεί σε… πάρκινγκ εν αγνοία του δήμου Θεσσαλονίκης.




«Οικόπεδο στην Αγίου Δημητρίου στον άξονα της Δημητρίου Γούναρη. Καθημερινά ανακαλύπτουμε “διαμάντια” στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Πριν καν αναλάβουμε ανακαλύψαμε ότι υπάρχει διαμέρισμα που έχει αφήσει κληρονομιά κάποιο άτομο για να πουληθεί και τα χρήματα να πάνε στην προστασία των αδέσποτων. Δεν ήταν γνωστό και δεν είχε γίνει αποδοχή. Πριν από μία εβδομάδα το συγκεκριμένο οικόπεδο 880τμ ανακαλύψαμε ότι λειτουργούσε παράνομα ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι γινόταν. Ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο την διενέργεια ΕΔΕ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόδρομος Νικηφορίδης.


Πηγή: grtimes.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.