Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα αύριο περιοχές σε τέσσερις δήμους

Metrosport Team22 Μαΐου 2021

Σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης θα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 το πρωί μέχρι και τη 1:00 το μεσημέρι στον Δ. Ωραιοκάστρου: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ: ΤΥΡΑΣ ΑΕ, ΖΙΓΚΑΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ LOGISTICS, ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΘ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΑΕ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΜΠΑΓΙΩΝΗ, ΤΣΕΤΗ(ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ), ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ, ΑΦΟΙ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΚΡΑΜΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ, LOBBE TZAKALIS NORTH, ΡΙΖΟΣ, ΓΑΚΟΣ, ΜΑΙΛΗ – ΠΑΛΤΙΔΗ, ΔΕΛΑΣ, ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΙΤΖΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΜΑΛΕΑ, ΔΕΛΑΣ, ΜΠΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Φ/Β ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Από τις 8:00 μέχρι και τις 2:00 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν στον Δήμο Θεσσαλονίκης οι περιοχές: Ν.ΜΑΝΟΥ, ΕΝΔΜΟΝΔΟΥ ΑΜΠΟΤ, Β.ΟΛΓΑΣ κ.α.

Από τις 8:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον Δ. Θέρμης και συγκεκριμένα στις περιοχές: γύρω από το Καζίνο HYATΤ, διασταύρωση , με Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο IRIS, κ.τ.λ.

Επίσης χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στον Δ. Δέλτα από τις 11:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι στις περιοχές: ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΟ ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ ΓΠΠΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΜΑ – ΤΖΑΒΕΛΑ, ARVANCO & ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΟΥΘ Γ5, Γ2, Σ13.

Πηγή: Thestival.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.