Θεσσαλονίκη: Χαμός με κρατήσεις σε beach bar της Επανομής

Metrosport Team06 Μαΐου 2021

Το αδιαχώρητο αναμένεται φέτος στα beach bar της Επανομής, καθώς παρόλο που δεν έχει αποσαφηνιστεί το κυβερνητικό σχέδιο για τις οργανωμένες παραλίες, οι Θεσσαλονικείς «κλείνουν» από τώρα θέσεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες.

«Μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο από πελάτες, κυρίως Θεσσαλονικείς, για κρατήσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες για την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Φαίνεται φέτος ότι η κίνηση θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρσι και θα γεμίζουν πολύ γρήγορα οι 300 ομπρέλες του μαγαζιού», τονίζει στο ThessToday.gr ο Στάμος Κίνδερλης, ιδιοκτήτης beach bar στην Επανομή, συμπληρώνοντας ότι το ποσοστό των Θεσσαλονικέων που τηλεφωνούν για κρατήσεις αγγίζει το 90%.

Η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση «θορύβησε» και τους ιδιοκτήτες των beach bar, που όπως επισημαίνουν σε περίπτωση που ισχύσει και φέτος, θα φέρει 40% μείωση στην καταναλωτική κίνηση. Παράλληλα, εκτός από τη μουσική και το «θολό» τοπίο στο άνοιγμα των beach bar, εύλογα ερωτήματα γεννούνται για τα μέτρα που θα ισχύσουν φέτος στα μαγαζιά του κλάδου, καθώς υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο περιορισμός των δύο ατόμων ανά ομπρέλα προκάλεσε «πονοκεφάλους» σε πελάτες και επιχειρήσεις.

«Θα υπάρξει μεγάλο θέμα αν έχουμε και φέτος τα ίδια μέτρα με πέρσι. Το μέτρο με τα δύο άτομα ανά ομπρέλα προκάλεσε μεγάλα προβλήματα και παρεξηγήσεις μεταξύ επιχειρήσεων – πελατών, καθώς έπρεπε σε μια παρέα των τριών ατόμων να... διαλέξουν τον έναν που θα βρισκόταν σε άλλη ομπρέλα», σημειώνει ο Γιάννης Μανδάλης, ιδιοκτήτης beach bar στην Επανομή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.