Thermogas: Άνεση και οικονομία με τους επιτοίχιους λέβητες ecoTEC VUW pro

Στέφανος Αβραμίδης25 Σεπτεμβρίου 2020

Η Θερμογκάζ Α.Ε., με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στις εφαρμογές θέρμανσης, παρουσιάζει τους επιτοίχιους λέβητες αερίου συμπύκνωσης ecoTEC VUW Pro, με τη γνωστή γερμανική ποιότητα της Vaillant.

Οι επιτοίχιοι λέβητες ecoTEC VUW Pro καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, ενώ χάρη στο μικρό τους μέγεθος και τον τέλειο σχεδιασμό τους, μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα σχεδόν σε οποιονδήποτε χώρο.

Με την τεχνολογία της συμπύκνωσης, μπορείτε να επωφεληθείτε στο έπακρο, συνδυάζοντας την απόλυτη άνεση με τη μέγιστη οικονομία. Παράλληλα, με τη βοήθεια του ελεγκτή-αντιστάθμισης που διατίθεται ως παρελκόμενο, μπορείτε να πετύχετε τη βέλτιστη δυνατή διαχείρισή του ετήσιου κόστους θέρμανσης, με κατακόρυφη μείωσή του.

Οι επιτοίχιοι λέβητες ecoTEC VUW Pro, παρέχουν μέγιστη ισχύ σε μικρό χώρο, υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, ρυθμιζόμενη απόδοση σε βαθμό 109% και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως. Τέλος, συντηρούνται εύκολα χάρη στον εργονομικό τους σχεδιασμό, συνδυάζονται αποτελεσματικά με όλους τους θερμοστάτες και τα προϊόντα της Vaillant, έχοντας παράλληλα πενταετή εγγύηση.

H Θερμογκάζ Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος της Vaillant GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, δραστηριοποιείται στις εφαρμογές θέρμανσης από το 1974. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της Vaillant, καλύπτει την οικιακή και επαγγελματική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού, με καύση αερίου, πετρελαίου, γεωθερμία και ηλιοθερμία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.