Θέος: «Πολύ καλές προδιαγραφές ο Κουλιεράκης, δυνατός στόπερ ο Τανούλης»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Θέος.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων και της μεσογειακής ομάδας, μίλησε αναφορικά με τον Γιώργο Κούτσια που διακρίθηκε στα παιχνίδια της Εθνικής, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που είναι από τους κορυφαίους στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και τον Κώστα Τανούλη, ο οποίος είναι ο πιο νέος ποδοσφαιριστής στην προετοιμασία του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τους νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα: «Είναι ευχαρίστηση να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπεις να εξελίσσονται και είναι μία ικανοποίηση και για εσένα να βλέπεις ότι βοήθησες στην εξέλιξη τους για το κορυφαίο επίπεδο. Με τις β ομάδες υπάρχει ένα βήμα , γιατί μέχρι πρότινος υπήρχαν παιδιά που δεν έφταναν στο επίπεδο που μπορούσαν γιατί κάποια στιγμή χανόντουσαν. Ο Τσιμίκας ξεχώριζε από τον Πανσερραϊκό, αλλά υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορεί να ήταν καλύτεροι αλλά πήγαν χαμένα. Χρειάζεται δουλειά στην Ελλάδα για να μην παίρνουν ... αέρα, αλλά και να παίρνουν τις ευκαιρίες τους».

Για τον Γιώργο Κούτσια: «Πήραμε τη νίκη με την Πορτογαλία, μία μεγάλη δύναμη με όλα τα παιδιά να ανταποκρίνονται πολύ καλά και τον Κούτσια να δείχνει πως μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο. Για την ηλικία του είναι από τα καλύτερα ταλέντα και αυτά τα παιδιά τα βοηθάνε και οι δεύτερες ομάδες που υπάρχουν».

Για τον Κουλιεράκη, ανέφερε: «Έχει πολύ καλές προδιαγραφές, με αριστερό πόδι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη θέση, όπως μπορεί να έχει το build up, με κάθετο παιχνίδι και πολύ δυναμισμό στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Τανούλη, υπογράμμισε: «Είναι ένας δυνατός στόπερ και μόνο από την προετοιμασία και από την Α΄ομάδα, θα χρειαστεί να πάρει τα παιχνίδια στην Κ19 και να συνεχίσει τη βελτίωση του και αν χρειαστεί να πάρει την ευκαιρία στην Α΄ ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.