Ραπίντ Βιέννης: «Θέλουμε να τον κρατήσουμε» - Σβαμπ: «Πρέπει να σχεδιάσω το μέλλον μου»

Στέφανος Αβραμίδης28 Ιουλίου 2020

Σε διαπραγματεύσεις με τον Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ο Αυστριακός χαφ της Ραπίντ Βιέννης μένει ελεύθερος και ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτησή του ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Όπως αναφέρει η αυστριακή «Heute», ο Σβαμπ δεν υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Για την υπόθεση μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπάρισιτς, που υποστήριξε ότι η ομάδα της Βιέννης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη.

«Θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι σε μία ηλικία που είναι πολύ ελκυστικός στο εξωτερικό. Μπορεί να να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του» δήλωσε ο Μπάρισιτς που πρόσθεσε ότι ο Σβαμπ δεν υπολογίζεται για την ώρα.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για ποδοσφαιριστές που είναι μαζί μας», είπε.

Ο Μπάρισιτς υποστήριξε ότι η Ραπίντ έκανε τα πάντα για να βρει λύση για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή. Υπήρξε και σκέψη για ένα ολιγοήμερο συμβόλαιο με τον Σβαμπ για τα προκριματικά του Champions League.

«Δυστυχώς. Το σκεφτήκαμε και αυτό αλλά δεν είναι πιθανό νομικά» κατέληξε ο Μπάρισιτς.

Από την πλευρά του με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Kurier» ο Σβαμπ έθεσε ένα τελεσίγραφο στη Ραπίντ και όπως δήλωσε είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την Πέμπτη (30/7) αν και διαφωνεί με τα πλάνα της ομάδας και οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις έχουν πέσει στο κενό.

«Η απόφαση εξαρτάται από τη Ραπίντ, αλλά πρέπει να πάρουν μια οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες», υποστήριξε ο αρχηγός της αυστριακής ομάδας, που δεν θα βρεθεί στις σημερινές εργομετρικές εξετάσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

«Πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση μου. Πρέπει να σχεδιάσω το μέλλον μου. Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό, είμαι στα 29 μου και δεν χρειάζομαι μεσοβέζικες λύσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.