Θέλει τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης


Την περασμένη Κυριακή έφυγε από την Τρίπολη με ένα πολύ σημαντικό διπλό ασχέτως αν σε αυτό το ματς (όπως και με τη Λίνκολν) χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. 

Σήμερα στις 18:15 (Metropolis 95,5) o Δικέφαλος θέλει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του απέναντι στον αήττητο Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου. Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου θέλει εκτός από την ουσία να δει και βήματα προόδου από την ομάδα του. 

Στο σημερινό ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βιεϊρίνια ενώ θα παρατάξει ενδεκάδα που εκτός από την απουσία του αρχηγού θα έχει και επιστροφές «φρέσκων» παικτών όπως του Τέιλορ και του Αντρίγια. 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά ο Τέιλορ και αριστερά ο Σίντκλεϊ με τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη για τρίτο συνεχόμενο ματς στο κέντρο της άμυνας. Ο Σβαμπ με τον Κούρτιτς έχουν το προβάδισμα στα χαφ. Ακλόνητος ο Μπίσεσβαρ πίσω από τον Ακπομ που αναμένεται να πάρει τη φανέλα βασικού. Στα δεξιά θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στα αριστερά ο Μιτρίτσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.