Θέλει την Ευρώπη η Φαμαλικάο

Γιώργος Μάντζιος18 Ιουλίου 2020

Η προτελευταία στήλη της σεζόν, έτσι όπως εξελίχθηκε αυτή τη σεζόν, είναι γεγονός. Ουσιαστικά δύο εβδομάδες έμειναν ακόμη για να ρίξουν αυλαία τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, με την Πορτογαλία να ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή. Χωρίς προλόγους λοιπόν, σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

Στην Πορτογαλία και στη μάχη της Ευρώπης, παλεύουν Φαμαλικάο και Ρίο Άβε. Αμφότερες παίζουν με αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους, ωστόσο η Φαμαλικάο είναι αυτή που παίζει με ομάδα με την οποία βρίσκεται στο ίδιο... γκρουπ (Μαρίτιμο, Πόρτο, Μποαβίστα, Πορτιμονένσε και Φαμαλικάο είναι στην ίδια συμμαχία ομάδων). Για να πάρω καλύτερη απόδοση πάω με το combo 1 & over 1,5 (2,00). Στο Μπελενένσες – Ζιλ Βιθέντε δεν είμαι σίγουρος αν η φιλοξενούμενη ομάδα θα εμφανιστεί χαλαρή, αφού έρχεται από 3 σερί νίκες και κόντρα σε αντιπάλους που είχαν ανάγκη τους βαθμούς. Η «Μπέλε» δεν αποκλείεται να παίξει τα… ρέστα της στο φινάλε με τη Σετούμπαλ. Θεωρώ πως ο Πετίτ δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα και επιλέγω το «Χ» στο ημίχρονο (2,00). Αδιάφορο και χωρίς παικτική αξία για κάτι το Γκιμαράες – Μαρίτιμο.

Στην δική μας Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ έχει μια χρυσή ευκαιρία για μια ευρεία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ιδιαίτερα πληγωμένος, μετρά και πάλι πολλές απουσίες, με το ζόρι συμπληρώνει ενδεκάδα και αυτοί που παίζουν είναι στα… κόκκινα εδώ και καιρό. Περιμένω ο δικέφαλος να κυνηγήσει τα πολλά τέρματα και για να σβήσει (όσο γίνεται) τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ και για να πάρει μια μικρή εκδίκηση για το 4-2 του πρώτου γύρου. Επιλογή μου το over 3,5 (2,10). Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα έχουν το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου, οπότε μακριά, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένω να αποχαιρετήσει με νίκη τον Γιώργο Δώνη, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που έχει και πάλι σημαντικές απουσίες. Εδώ πάω με το combo 1 & over 1,5 για καλύτερη απόδοση (1,85). Τέλος στα πλέι άουτ, θα ασχοληθώ με το over στο αδιάφορο και… χαλαρό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΝΠΣ Βόλος, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν δεχθεί 7 γκολ στα 2 τελευταία τους παιχνίδια. Θα ρίξω κι ένα fun bet στην ανατροπή 2 ημίχρονο / 1 τελικό, που επαληθεύτηκε στο περσινό ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός (από 0-1 στο πρώτο, 3-2 στο δεύτερο).

Οι επιλογές μου:

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 1 & OVER 1,5 (2,00)

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ OVER 3,5 (2,10)

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ OVER (1,85)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 1 & OVER 1,5 (1,85)

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ Χ ΗΜ. (2,00)

FUN BET

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 2 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (23,00)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.