Θέλει να παίξει ο Καντουρί στα Γιάννινα, θα προλάβει;

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αναλογικά με τον τραυματισμό που υπέστη και ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει στην δράση. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θέλει να είναι παρών, στα Ιωάννινα, να συμμετέχει ενεργά στην αποστολή της ομάδας. Θα προλάβει όμως; 

Το σημαντικό είναι πως χθες συμμετείχε σε ένα σημαντικό κομμάτι της προπόνησης και αυτό το γεγονός, από μόνο του, δημιούργησε μία προσδοκία. Γέννησε την ελπίδα, πως ένας πολύ έμπειρος παίκτης, μπορεί να επιστρέψει στην δράση, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο, κατά την οποία, όλοι οι ικανοί παίκτες, είναι απαραίτητοι για την ομάδα, από την στιγμή που βρίσκεται μέσα στους δύο βασικούς της στόχους. 

Το σημαντικό είναι να επιστρέψουν και άλλοι ικανοί παίκτες, εν όψει των πλέι οφ. Αναφερόμαστε στον Λύρατζη, ο οποίος πριν τραυματιστεί, είχε ανταποκριθεί υπέρ του δέοντος στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο. Επίσης πολύ σημαντική θα είναι και η επιστροφή του Κούρτιτς, υπό την έννοια πως έχει την εμπειρία, να διαχειριστεί κρίσιμους αγώνες που θα δώσει ο Δικέφαλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.