Θέλει να φτάσει ψηλά ο Θερμαικός Θεσσαλονίκης

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2020

Ο βασικός κορμός συνεχίζει στον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣΜ ενώ θα γίνουν και κάποιες κινήσεις ώστε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα είναι σε αναζήτηση κεντρικού χαφ και εξτρέμ αλλά παικτών γεννηθέντων το 2002, 2003 και 2004. 

Το προπονητικό δίδυμο Μαρίνος Τζιότζιος και Αρης Συρόπουλος συνεχίζει στον Θερμαϊκό. Ο εκ των προπονητών, Μαρίνος Τζιότζιος μίλησε στη «Μ» για τους στόχους του Θερμαϊκού στο νέο Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας: «Ο στόχος του Θερμαϊκού είναι να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία από την περσινή περίοδο και αν μπορέσουμε να ανέβουμε κατηγορία. Χρειαζόμαστε δύο-τρεις προσθήκες. Μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε να ανέβει κατηγορία ο Θερμαϊκός. Μια ομάδα που είναι η πιο ιστορική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουμε ψηλά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού».  

Από την περσινή ομάδα του Θερμαϊκού έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Αγαθαγγελίδης (πήγε στον Μέγα Αλ. Καλοχωρίου), Γιάννης Τουμπόγλου (πήγε στον Μέγα Αλ. Καλοχωρίου), τα αδέρφια Κοπάτσι (πήγαν στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου) και Τζέιμς Ελενίτσα (πήγε στην Ενωση Συκεών).  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.