Θέλει μεταγραφές για να πετάξει ψηλά ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team05 Αυγούστου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΊΡΗΣ

Προφανώς και δεν είναι οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ αυτές που είδαμε στο παιχνίδι με την Μποέμιανς στο Δουβλίνο. Το τι ακριβώς έφταιξε (νοοτροπία, κακή μέρα των παικτών, υποτίμηση αντιπάλου) είναι κάτι που όλοι αναλύουμε από χθες και από την ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου «είπα στους παίκτες του ότι αυτή την πρόρκιση πρέπει να την πάρουμε με κάθε τρόπο, θέλω να δω αίμα στα μάτια τους», αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι από το βράδυ της Τρίτης έχει χτυπήσει καμπανάκι στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. 

Αν ο ΠΑΟΚ λειτουργήσει σωστά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρόκριση (αν και η ζημιά των χαμένων βαθμών για το ranking είναι μεγάλη), ωστόσο, το μεγάλο συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Είναι κάτι που συζητιέται και εντός συλλόγου και το άκουγες χθες από όλους όσοι μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ. Θέλει κανείς να θυμηθεί τις δηλώσεις του Τουρσουνίδη και του Καπετανόπουλου στο Metropolis 95,5, θέλει να δει τα σχόλια των οπαδών άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ο ΠΑΟΚ που έχει βάλει στόχο τον πρωταλητισμό και την αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη έχει σημαντικά κενά στο ρόστερ του. 

Η παρουσία του Καγκάβα όπως και του Εσίτι ήταν αποκαρδιωτική, τα κενά στα άκρα, τόσο δεξιά, όσο και αριστερά είναι χτυπητά, για κάποιους (δεν υπήρξε πάντως κανένα παράπονο του Λουτσέσκου) ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη και από τερματοφύλακα. 

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε επιστροφές τύπου Μπίσεσβαρ (ως εναλλακτική λύση μπορεί να είναι καλός, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη και από έναν επιτελικό μέσο πρώτης γραμμής) και να αρκεστεί σε αυτές.Η ομάδα θέλει ποιοτικούς παίκτες και το «φώναξαν» και οι δύο από τις τρεις μεταγραφές της. Ο Κούρτιτς και ο Ολιβέιρα. Ο πρώτος συμμάζεψε το κέντρο και ο δεύτερος έδωσε συνέχεια στην συνέπεια που έχει αποκτήσει στο σκοράρισμα από την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα έχει ανάγκη και από άλλους τέτοιους ποδοσφαιριστές ποιότητας αν θέλει να κάνει πράξη τους στόχους της, στηρίζονατς την δουλειά του Λουτσέσκου. Η περίοδος είναι κρίσιμη, μπήκαμε στον Αύγουστο και ο ΠΑΟΚ οφερίλει να κάνει τις σωστές κινήσεις μέχρι το τέλος της καλοκαιρνής μεταγραφικής περιόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.