Θέλει αμερικάνικη ενίσχυση ο Ηρακλής

Στέλιος Παρθενάκης27 Ιουλίου 2021

Ο Ηρακλής έχει πάρει φόρα για να ολοκληρώσει τη στελέχωση του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και δύο αμερικανοί παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες προσθήκες.

Ο Ράιλι Λασάνς θα προστεθεί στην περιφέρεια, όπου ήδη υπάρχουν οι συμφωνίες με τον Ράιαν Γούλριτζ και τον Κώστα Παπαδάκη. Ο Σκάιλαρ Σπένσερ, θα ενισχύσει τη ρακέτα, εκεί όπου έχουν ήδη αποκτηθεί ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Μάικλ Φίνκε.

Ο Σπένσερ είναι 27χρονών, έχει ύψος 2,05 και είναι φόργουορντ με πολύ δυναμισμό στο παιχνίδι του. Αγωνιζόταν στο Βέλγιο με τη Μονς, που είχε παίξει και στο Europe cup αντίπαλος του Ηρακλή και σε πέντε ματς της διοργάνωσης είχε 13,5 πόντους και 8,5 ριμπάουντ, συνολικά δηλαδή πληθωρική παρουσία.

Επιπλέον, ο 25χρονος Λασάνς είναι κόμπο γκαρντ, έχει ύψος 1,88 και αγωνιζόταν στην Ολλανδία με τη Λέιντεν, ήταν συμπαίκτης του Φίνκε δηλαδή.

Ακόμα, ο Αμερικανός γκαρντ Τζέιλεν Μπάρφορντ (25, 1.91) είναι στο στόχαστρο του Θανάση Σκουρτόπουλου, ώστε να ενισχύσει – εφ’ όσον προκριθεί η περίπτωση του και δεχθεί ο ίδιος να έρθει στην Ελλάδα – τον Ηρακλή στο επερχόμενο Πρωτάθλημα.

Όλα στην προσπάθεια που γίνεται να ενισχυθεί η ομάδα.

Τέλος, Καββαδάς και Κακλαμανάκης δε δέχθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα πάει για δυο Αμερικανούς ψηλούς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.