Κόκκινος: Θέλει αλλά δεν μπορεί η Μπορντό

Γρηγόρης Κόκκινος30 Απριλίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Πολύ ευχαριστημένος είμαι από την τελευταία φορά αφού πέρασαν τα περισσότερα σημεία μας και κάναμε και καλό ταμείο. Μας τα χάλασε η Λαμία αλλά όπως έστρωσε ας κοιμηθεί αφού αυτή τρέχει τώρα και μπορεί να μην προλάβει. Πάντως μετά το παιχνίδι που είδαμε ανάμεσα στην Σίτυ και την Ρεάλ πιστεύω ότι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά μετά το κορυφαίο ίσως παιχνίδι για τον θεσμό του champions league. 

Το πιο «επικίνδυνο» πρωτάθλημα πάντως για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά είναι το Ιταλικό που οι βόμβες σκάνε η μια μετά την άλλη… Η Άουγκσμπουργκ είναι «περίεργη» ομάδα και προέρχεται από το διπλό με 0-2 στην έδρα της Μπόχουμ. Η Κολωνία από την άλλη νίκησε με 3-1 την Μπίλεφελντ και είναι ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο το διπλό αλλά σε αυτή την απόδοση πάνω από 2 φράγκα το κρατάω.

Ο ΟΦΗ ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το τελικό 1-1. Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και στα play out δεν έχει νίκη. Καλύτερη η ομάδα του ΟΦΗ μπορεί να πάρει το παιχνίδι και ας είναι μαθηματικά αδιάφορο.

Η Ρεάλ ήταν καλή στο παιχνίδι με την Οσασούνα και επικράτησε εύκολα με 1-3 ενώ έχασε και δυο πέναλτι ο Μπενζεμά. Η Εσπανιόλ δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με την Βαγιεκάνο και έχασε με 0-1. Η Ρεάλ έχει το μυαλό της στο παιχνίδι με την Σίτυ ο Αντσελότι σίγουρα θα κάνει αλλαγές και το διπλό με προκαλεί.

Η Σαμπντόρια προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Βερόνα 1-1 και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Η Τζένοα νίκησε την Κάλιαρι με 1-0 και έδειξε σφυγμό στην προσπάθεια για την παραμονή αλλά δεν πείθει τουλάχιστον εμένα. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη.

Η Μπιλμπάο νίκησε με 2-3 την Κάντιθ και έχει μαθηματικές ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη. Η Ατλέτικο έμεινε στο 0-0 με την Γρανάδα συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο και δεν γνωρίζω αν τελικά καταφέρει να καταλάβει την τέταρτη θέση στην βαθμολογία. Θα στηρίξω τους Βάσκους.

Η Μπορντό τα έδωσε όλα με την Ναντ προηγήθηκε με 0-2 αλλά έχασε τελικά με 5-3 ενώ είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που προηγείται με δυο γκολ και δεν κερδίζει. Η Νις νίκησε με το «φτωχό» 1-0 την Τρουά και είναι πάντα μέσα στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη. Το διπλό είναι η επιλογή μου.

Η Μίλαν μετά τη νίκη της με 1-2 στην έδρα της Λάτσιο και την γκέλα της Ίντερ είναι πρώτη με δυο βαθμούς διαφορά και κρατάει την τύχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος στα χέρια της. Η Φιορεντίνα ήταν έχασε ευκαιρίες αλλά έχασε με το εκπληκτικό 0-4 από την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι απέναντι στους μεγάλους βγάζουν κάτι καλό. Χ2

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε ότι είχε το μυαλό του στο κύπελλο και έχασε με 1-0 και από το αποτέλεσμα του κυπέλου έδειξε ότι έκανε καλά με τις αλλαγές. Η ΑΕΚ νίκησε στα Γιάννινα με 2-3 έδειξε ότι παραμένει προβληματική και δέχεται γκολ σχεδόν από όλους. Το πιο πιθανό είναι να δούμε γκολ στο παιχνίδι. Compo

Ο Ιωνικός νίκησε με 0-1 μέσα στην Λαμία και έμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία με μια αρκετά καλή χρονιά. Ο Απόλλων Σμύρνης θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το 1-1 με τον Βόλο που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Ο Απόλλων με πείθει ότι και θέλει και μπορεί. Διπλό

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ 2

ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ X2

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ 1

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

Τρίτη πρόταση

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ G/G & OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2

Μονό αποδεκτό

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.