Παπαστεριανός: «Θέλαμε κάτι περισσότερο στην πρεμιέρα, ελπίζουμε να το καταφέρουμε στον Βόλο»

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Νοεμβρίου 2021

Για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Άγγελος Παπαστεριανός. 

«Καλούμαστε μας αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε έτοιμοι από την μεριά μας να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλαμε κάτι περισσότερο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζουμε να το πετύχουμε αυτή την Κυριακή. Χαίρομαι που πλέον έχω εκτίσει την ποινή της τιμωρίας μου και είμαι πλέον στη διάθεση του προπονητή μου για να βοηθήσω την ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλες τις ομάδες, καθώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε αργά. Χρειάζεται όμως να προσαρμοστούμε άμεσα για να μπορέσουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καθημερινά στις προπονήσεις έχουμε στόχο την βελτίωση μας , προκειμένου η ομάδα να δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: 

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας στον αγώνα με την Νίκη Βόλου και προσπάθησε να μας σπρώξει για την νίκη. Θέλουμε να τους αφιερώσουμε την πρώτη μας νίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.