Στήλες The Mediterranean

«The Mediterranean»: Στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις Αλέγκρι η Γιουβέντους

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος11 Νοεμβρίου 2023

Αφήνοντας ακόμη ένα ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο επιστρέφουμε σε ρυθμούς… κανονικότητας. Μια ομάδα που δεν έχει τέτοια «μπλεξίματα» και θα στηριχθούμε σ’ αυτήν είναι η Γιουβέντους. Ο Μαξ Αλέγκρι έχει επαναφέρει… εργοστασιακές ρυθμίσεις στη «Γηραιά Κυρία» η οποία διατηρεί ανέπαφη την εστία της ήδη για 5 διαδοχικά παιχνίδια (με Αταλάντα, Τορίνο, Μίλαν, Βερόνα και Φιορεντίνα). 

Η Γιουβέντους είναι σαφές πως θα κυνηγήσει φέτος το Scudetto δίχως ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα σε κάθε της ματς. Αντίπαλός της στο Τορίνο είναι η Κάλιαρι που η αλήθεια είναι πως τελευταία έχει «ζωηρέψει», μετράει 3 ματς αήττητη (4 με το Κύπελλο) και σκοράρει. Θεωρώ ωστόσο πως η Γιουβέντους έχει ιδανικό αντίπαλο για να συνεχίσει το σερί της στις «καθαρές» νίκες και στο Τορίνο «χάνονται» αρκετές ομάδες βεληνεκούς Κάλιαρι.

Στην Ιταλία κράτησα το goal goal στο ντέρμπι των Απέννινων ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Μπολόνια, προτιμώντας το οριακά από την αντίστοιχη επιλογή στο ντέρμπι της πρωτεύουσας Λάτσιο-Ρόμα. Πολύ κοντά και οι δύο ομάδες στην ως τώρα καλή πορεία που πραγματοποιούν, έχουν βγάλει πολύ θετικά στοιχεία, οι δύο προπονητές (Ιταλιάνο-Μότα) έχουν σαφή επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Περιμένω ένα ντέρμπι που θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές, αλλά λόγω και του χαρακτήρα απέφυγα τη σκέψη να «ξεφύγει» από το goal goal κι έμεινα σ’ αυτό.

Εκεί που είναι πιθανό να… ξεφύγει η κατάσταση στα γκολ είναι στο Βαγιέκας. Η Ράγιο υποδέχεται τη φανταστική φέτος Χιρόνα σε ένα παιχνίδι που όλα παίζουν ως προς την τελική του έκβαση μιας και οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι σε 9 ματς (με το κύπελλο) έχοντας αρκετές ισοπαλίες και σκοράροντας, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν ασταμάτητα τις νίκες τους. Η παράδοση μεταξύ τους μάλιστα είναι «σύμμαχος» στα γκολ, η εικόνα και απόδοσή τους (κυρίως αυτά) συνηγορούν στο σενάριο ενός αγώνα ιδιαίτερα αμφίρροπου με αρκετές φάσεις και η απόδοση στο goal goal&Over 2,5 ελκυστική.

Κλείνοντας στάθηκα στο goal goal στην Ανδαλουσία στον αγώνα της Γρανάδα με τη Χετάφε. Οι γηπεδούχοι είναι σε μεγάλη ανάγκη για βαθμούς μιας και βρίσκονται στην προτελευταία θέση και στην έδρα τους είναι υποχρεωμένοι να την αναζητήσουν. Πιστεύω πως εκ των πραγμάτων θα βρει χώρους η επικίνδυνη Χετάφε που μετράει 7 ματς αήττητη και συνηθίζει να βρίσκει γκολ μακριά από τη Μαδρίτη φέτος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1 & N/G

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ Goal Goal

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΧΙΡΟΝΑ Goal Goal & Over

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΧΕΤΑΦΕ Goal Goal

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.