Θάσος: 55χρονος κυνήγησε και μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2025

Άνευ προηγουμένου επίθεση σε βάρος της πρώην συζύγου του εξαπέλυσε ένας 55χρονος στον Θεολόγο της Θάσου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/12), όταν ο 55χρονος, που έφτασε στον Θεολόγο με ΚΤΕΛ από την Αλβανία, επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, που εδώ και ένα χρόνο φέρεται να ζει με τον νέο σύντροφό της. Αμέσως, ο δράστης άρχισε να κυνηγά την πρώην σύζυγό του, την οποία εντόπισε σε ένα μίνι μάρκετ, και μόλις εκείνη μπήκε στο σπίτι της άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές και να τη μαχαιρώνει στο πρόσωπο.

Ευτυχώς, η γυναίκα κατάφερε να γλυτώσει από τα χέρια του 55χρονου, ο οποίος την κυνήγησε, μέχρι που  τους εντόπισαν περαστικοί και τότε τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τη γυναίκα να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε σοβαρή κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 55χρονο, ο οποίος κατηγορείται για μία σειρά αδικημάτων, ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί και άλλος περιστατικό βίας από τον ίδιο δράστη εις βάρος της γυναίκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.