Θάνος Μωραΐτης: «Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Λευτέρης Αυγενάκης για το λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2022

Κόντρα μεταξύ του Θάνου Μωραΐτη και του Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται να έχει ανοίξει με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ο Τομεάρχης αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία έδειξε ως υπεύθυνο τον υφυπουργό αθλητισμού για όσα συμβαίνουν.
Μεταξύ άλλων τόνισε πως χρειάζεται άμεσα νομοθετική παρέμβαση ώστε να αρθεί το αδιέξοδο που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:


«Για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται αντιμέτωπο με λουκέτο διαρκείας με αποκλειστική ευθύνη του κ. Αυγενάκη.

Το μητρώο σωματείων, από μεταρρύθμιση στο χώρο του αθλητισμού μετατράπηκε σε γραφειοκρατικό εφιάλτη για δεκάδες ομάδες απειλώντας τη βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς είναι ακόμα αβέβαιο πόσες και ποιες ομάδες θα καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα.

Η κακή νομοθέτηση του κ. Αυγενάκη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη ακυρώνει στην πράξη την ολιστική μελέτη που η ίδια υπέγραψε με FIFA και UEFA και δημιουργεί χάος στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή η ντροπή πρέπει να σταματήσει τώρα!

Χρειάζεται άμεσα νομοθετική παρέμβαση για την άρση του αδιεξόδου με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.