Θα ψαχτεί στους ελεύθερους

Γιώργος Στράντζαλης01 Φεβρουαρίου 2022

Αναγκασμένη να κοιτάξει στην ελεύθερη αγορά είναι πλέον η διοίκηση, που έχει περιθώριο μεταγραφών έως τις 15 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν και οι οποίες είναι συγκεκριμένες. 

Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία “ελεύθεροι” συμπεριλαμβάνονται και όσοι ποδοσφαιριστές έλυσαν το συμβόλαιό τους μέχρι χθες, δηλαδή 31 Ιανουαρίου. Ασφαλώς και οι επιλογές θα είναι περιορισμένες, ωστόσο υπάρχει το περιθώριο έστω και την τελευταία στιγμή να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής ενίσχυσης. 

Στην ομάδα ξεκαθαρίζουν ότι θα περάσουν τη λίστα από κόσκινο και θα γίνει προσπάθεια να καταλήξουν σε συμφωνίες το συντομότερο με ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο.

Είναι γνωστό ότι ο Αρης καίγεται εδώ και καιρό για προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα είναι το βασικό μπακ απ των δύο βασικών στόπερ της ομάδας (Φαμπιάνο, Μπράμπετς), ενός επιτελικού μέσου καθώς πλην του Μπερτόγλιο δεν υπάρχει άλλη “καθαρή” επιλογή στο ρόστερ εδώ και έναν χρόνο (!) και ασφαλώς έχει ανάγκη από έναν φορ περιοχής. 

Αυτή η ανάγκη έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό λόγω της παραγωγικότητας του Καμαρά, ο οποίος έχει μεν κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας, δεν κατάφερε όμως να δώσει ουσιαστική λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στην επίθεση. Ενώ και τα μπακ απ του, Λόπεθ και Μάνος, δεν διακρίνονται για τις ικανότητές τους στην εκτέλεση. Κι έτσι το πρόβλημα διογκώνεται αντί να λυθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.