«Πεισματάρης, τελειομανής και... Αρειανός ο Παπαβραμίδης»

Metrosport Team08 Μαΐου 2020

Το εγκώμιο του Χρόνη Παπαβραμίδη, που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, έπλεξε ο ισχυρός άνδρας του Ελευθεριακού, Ευθύμης Ευθυμιάδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» τονίζοντας ότι εάν αποφασίσει να αναλάβει τότε θα πετύχει καθώς είναι πεισματάρης και τελειομανής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος που γνωρίζει και του αρέσει το ποδόσφαιρο. Βοηθάει πολύ στα σωματεία του Δήμου μας. Αν ευδοκιμήσει και γίνει αυτή η παντρειά τότε θα πάει καλά. Είναι άνθρωπος με εγωισμό και θέλει να πετύχει. Έχει ένα σοβαρό επάγγελμα. Είναι άνθρωπος δουλευταράς. Το οικονομικό μπάτζετ το έχει, είναι από τους πιο εύπορους της περιοχής.

Παλαιότερα σε κάποια συζήτηση άκουσα ότι του είχαν κάνει πρόταση άνθρωποι του Ηρακλή. Ακόμη και όταν ο Άρης στα άσχημα του, γιατί είναι Αρειανός δεν είναι κρυφό, του είχαν χτυπήσει την πόρτα. Είναι δημοφιλής στον κόσμο. Μόνο καλά έχει κάνει.

Μαζί μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Επιλογή του είναι. Αγαπάει το ποδόσφαιρο. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Αγαπάει και προσφέρει σε αυτό. Αν αναλάβει θα πετύχει, είναι πεισματάρης και τελειομανής»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.