«Θα παρουσιαστούν νέα αθλήματα στο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού»

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής Γιώργος Παρισόπουλος και μίλησε για το Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και μίλησε για όσα θα ειπωθούν στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι ένα συνέδριο που γίνεται μετά τα χρόνια του κορωνοϊού, θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο, περιμένουμε πολλά και ωραία πράγματα. Πρώτα απ’ όλα θα γίνει μια παρουσίαση και επανατοποθέτηση από τον διευθυντή της ΓΓΑ για τα προγράμματα πάγου που είχαν σταματήσει από τον προηγούμενο Υφυπουργό Αθλητισμού και πλέον υλοποιούνται και χρηματοδοτούνται εκ νέου. Θα γίνει ενημέρωση του πλάνου για να γίνει μοχλός ανάπτυξης, παρουσιάζονται καινούρια αθλήματα όπως η εδαφοσφαίριση η οποία πρόσφατα αναπτύχθηκε στην Ελλάδα. Παρουσιάζονται πως οι αθλητές υποστηρίζονται ψυχολογικά και θα δοθούν παραδείγματα από 20 αθλήματα σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και πως οι ψυχολογικές τεχνικές μπορούν να βοηθήσουν στον αθλητισμό. 

Η προστασία στους αθλητικούς χώρους, ο κ. Τάκουρης Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, θα μας παρουσιάσει πως το safeguarding θα βοηθήσει στην προστασία ανηλίκων και ενηλίκων στους αθλητικούς χώρους. Στην τελετή έναρξης θα βραβευτούν επιφανείς καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στον κλάδο. Εμείς λέμε πως τα παιδιά πρέπει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και στη συνέχεια θα έχει ο πρωταθλητισμός. Οι εγγραφές στο Συνέδριο είναι στα 15 ευρώ και μπορούν να συμμετέχει και σε όλα τα επιμέρους σεμινάρια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.