«Θα γίνει σεισμός με τις ηχογραφημένες συνομιλίες»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Πάρης Κουρτζίδης και αναφέρθηκε στην ανοικτή δικαστική υπόθεση του Noor 1, ενώ σχολίασε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία χαρακτηρίζει «Ρώσο» τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των κομμάτων, αυτοί που ψήφισαν υπέρ του δικαιώματος ψήφου των Ελλήνων της διασποράς, οφείλουν να καταδικάσουν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και μετά να δουν αν κάνει σωστά τη δουλειά της η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει. Δεν είναι μόνο ρατσιστικό, αλλά και εθνικό το θέμα.

Για τις ηχογραφημένες συνομιλίες στην υπόθεση Noor 1: «Στις ηχογραφημένες συνομιλίες με αφορμή το Noor 1 καταγράφονται και άλλα πράγματα τα οποία είναι πολλαπλά αδικήματα. Θα γίνει σεισμός με τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Σε ό,τι αφορά το θέμα των στημένων αγώνων, πώς γίνεται άνθρωπος που δηλώνει δικηγόρος υπόδικου επιχειρηματία να είναι και μάρτυρας κατηγορίας; Ζούμε την εποχή της υποκρισίας στο μέγιστο βαθμό, της ψευτιάς. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, πολιτική βούληση. Έτσι θα γίνει Πρωτάθλημα;».

Ακούστε όσα είπε ο Πάρης Κιουρτζίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.