Προβληματισμός στον Άρη: Θα είναι μεγάλη η χασούρα

Γιώργος Στράντζαλης28 Δεκεμβρίου 2021

Με προβληματισμό υποδέχτηκαν στον Αρη τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σχετικά με την περιορισμένη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα από τις αρχές του νέου έτους και πιο συγκεκριμένα την παρουσία έως 1.000 φιλάθλων, τουλάχιστον έως τις 16 Ιανουαρίου.

Για ακόμη μία φορά -μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους – τίθεται σοβαρό ζητήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως. 

Στην περίπτωση του Αρη, που έχει κατά μέσο όρο πενταψήφιο αριθμό εισιτηρίων, αν το παραπάνω μέτρο πάρει παράταση η χασούρα θα είναι τεράστια, καθώς όλα τα λεγόμενα “μεγάλα παιχνίδια” στον β’ γύρο του Πρωταθλήματος η ομάδα τα έχει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και επιπλέον στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι σημαντικοί αγώνες για το Κύπελλο. 

Στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί “πονοκέφαλος” και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και με άλλες ΠΑΕ, αφού η απόφαση της Κυβέρνησης εκτός από εξοντωτική για τις ΠΑΕ είναι και πολύ δύσκολα εφαρμόσιμη.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως αν η Κυβέρνηση δεν δώσει εγγυήσεις, ότι στις 15 Ιανουαρίου θα καταβάλει στις ΠΑΕ τις Super League το ποσοστό από το στοίχημα, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και ζήτημα βιωσιμότητας για πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Αρης, που έκαναν τον οικονομικό τους προϋπολογισμό με βάση (και) τα έσοδα από τα εισιτήρια, αλλά και το ποσοστό από το στοίχημα. Και τώρα κινδυνεύουν με σημαντική μείωση των εσόδων, την ώρα που τα έξοδα συνεχίζουν να “τρέχουν”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.