Θα ανατρέψουν τα δεδομένα Λίβερπουλ και Παρί;

Γρηγόρης Κόκκινος10 Μαρτίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Στα πρώτα παιχνίδια των αγώνων του θεσμού τα πήγαμε καταπληκτικά αφού κάναμε τζακ ποτ και τις δυο εβδομάδες……..( είμαι μέσα στα νεύρα). Βέβαια χωρίς καμία προσπάθεια για δικαιολογία ο βαθμός δυσκολίας σε αυτή τη φάση του θεσμού είναι τεράστιος και οι «ευκαιρίες» όχι απλά σπανίζουν ίσως δεν υπάρχουν. Περισσότερα μπορεί να βρει κανείς στα πρωταθλήματα και στο Europa League που τα πήγαμε πολύ καλύτερα παρά στο champions league με αποτελέσματα που δεν τα λες εκπλήξεις αλλά δεν ήταν ίσως στα δικά μας μέτρα.

Έτριβα τα μάτια μου με την εμφάνιση της Αταλάντα στο Μιλάνο στο 4-1 του πρώτου αγώνα αφού η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν καταιγιστική και πολύ αποτελεσματική κόντρα στην «έμπειρη» Βαλένθια που έκανε ευκαιρίες αλλά κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ. Εδώ τώρα έχουμε την Αταλάντα που θέλει να βγει στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο για να παίξει και του χρόνου στο θεσμό και κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν γίνεται να αποκλειστεί μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και κυρίως από την εικόνα των δυο ομάδων. Η Βαλένθια παλεύει στο πρωτάθλημα να τερματίσει στην πρώτη εξάδα για να καταφέρει να βγει Ευρώπη του χρόνου γιατί το να τερματίσει στην πρώτη τετράδα μπορεί να μην είναι βαθμολογικά αδύνατο αλλά δεν της το έχω ειδικά φέτος και με τα αρκετά προβλήματα που έχει. Πιστεύω ότι να κρατήσω απλά τον άσσο αξίζει και μέχρι εκεί θα περάσει η Αταλάντα και με ήττα

Η Λειψία ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι στο Λονδίνο με την Τότεναμ νίκησε με 0-1 και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ βάση της εικόνας του αγώνα και των ευκαιριών που δημιούργησε. Το «πρόβλημα» της είναι ότι θέλει και το πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει και στο θεσμό και ίσως όλα αυτά για μια «νέα» ομάδα ίσως είναι πολλά και θα πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση ο προπονητής της. Η Τότεναμ δεν είναι καλά παλεύει για να βγει στην Ευρώπη και όσο και να θέλει να δείχνει άνετος και ωραίος ο Μουρίνιο η ψυχούλα ξέρει πόσο τον πονάει αφού θέλει αλλά μοιάζει να μην μπορεί. Σε αυτό το παιχνίδι η απόδοση του άσσου είναι αστεία πολλά μπορούν να γίνουν γιατί δεν πρέπει να υποτιμούμαι ποτέ καμία ομάδα. Αν μου αρέσει κάτι είναι το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες κόντρα στην λογική που λέει ότι η Τότεναμ ίσως κάνει παιχνίδι υπομονής και ότι της βγει στην επίθεση.

Η Λίβερπουλ έχασε στην Μαδρίτη με 1-0 είχε μια φλύαρη υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για γκολ έχασε στο πρωτάθλημα με 3-0 από την Γουότφορντ με 2-0 στο κύπελλο από την Τσέλσι και βιάστηκαν όλοι να πιστέψουν ότι έχει καταρρεύσει. Όχι κύριοι. Το να κάνει κοιλιά μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει χτίσει τέτοια διαφορά στην βαθμολογία του Αγγλικού πρωταθλήματος είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου και πιστεύω ότι ο Κλοπ περιμένει πως και πως αυτή την αναμέτρηση. Η Ατλέτικο από την άλλη δείχνει να είναι στα «χειρότερα» της με τον Σιμεόνε στον πάγκο ξέρει να αμύνεται αλλά επιθετικά έχει χάσει τις αρετές του παρελθόντος. Επειδή τέτοιες αποδόσεις δεν τις ακουμπάω θα ρισκάρω στο over που πληρώνει εξαιρετικά αφού περιμένω γκολ από την Λίβερπουλ και κυρίως διαφορετικό πρόσωπο επιθετικά από την ομάδα του Κλοπ.

Η Παρί έχασε από την Ντόρτμουντ αφού την είδε στραβά και δεν θέλει πολύ να την πατήσεις όταν παίζεις με τουπέ με μια ομάδα με επιθετικές αρετές όπως η Ντόρτμουντ. Το πρωτάθλημα το έχει πάρει αφού έχει μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Μαρσέιγ στον τελικό κυπέλου Γαλλίας έχει περάσει και η κατάκτηση του champions league της είναι απωθημένο. Η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε το τουπέ των Γάλλων στο πρώτο παιχνίδι ενώ στο πρωτάθλημα είναι σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αλλά δεν την έχω «ικανή» για τον τίτλο του πρωταθλητή Γερμανίας. Οι μπουκ πολύ σωστά περιμένουν παιχνίδι με γκολ προσωπικά θα ποντάρω στον άσσο με γκολ αφού οι Γάλλοι πιστεύω ότι θα περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά είναι δύσκολο να μην δεχθούν γκολ

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΛΕΙΨΙΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ G/G

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER

Τρίτη πρόταση

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1@G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.