Τετράτζε: «Αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως με την Μπενφίκα, δεν έχει τύχη η Κράσνονταρ»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2020

Την πίστη του στις ικανότητες του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού-πρόκρισης κόντρα στην Κράσνονταρ εξέφρασε ο Ομάρ Τετράτζε.

Ο Ομάρ Τετράτζε μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» από τη Μόσχα όπου βρίσκεται, μεταφέροντας την πίστη του στις ικανότητες του ΠΑΟΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα κόντρα στην Κράσνονταρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γεωργιανός βετεράνος αμυντικός:

Για το πρώτο παιχνίδι και τη σύγκριση ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ:

«Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Βλέπω ότι μπορεί να συνεχίσει το ίδιο πολύ καλά και γενικά το έχει δείξει ως τώρα. Όσο για το ματς με την Κράσνονταρ μπορεί να έχασε 2-1 το παιχνίδι στη Ρωσία, αλλά μην ξεχνάμε ότι είχε καλή αντίπαλο. Κι εκεί ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Ο σημερινός ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την Κράσνονταρ όπως το βλέπω. Αν παίξει όπως με την Μπενφίκα, η Κρασνοντάρ δεν έχει τύχη στην Τούμπα, πρέπει να δείξουν σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κράσνονταρ, είναι καλή ομάδα, με καλή φιλοσοφία και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις».

Για το αν το 2-1 είναι πονηρό σκορ:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει επιθετικά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι η Κράσνονταρ παίζει καλά στην κόντρα επίθεση. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο ΠΑΟΚ επιθετικά, αλλά και να είναι προσεκτικός αμυντικά για να μπορέσει να κερδίσει την πρόκριση».

Για το αν έχει επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη και το γεγονός πως παλαιότερα είχε ακουστεί πως μπορεί να συνεργαστεί μαζί του στον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Σαββίδη από τη Ρωσία και τη Ροστόφ. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός σήμερα σε όλα τα επίπεδα το οφείλει στον Ιβάν Σαββίδη. Ναι, μιλάμε, έχουμε επαφή με τον κ. Σαββίδη. Από τότε που ήρθε στην Ελλάδα δεν τον έχω δει από κοντά, αλλά έχουμε μιλήσει. Δεν το ξέρω, πρώτη φορά ακούω για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ του άρεσε:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα είναι πολύ καλή και μου αρέσει σαν σύνολο. Μου έχει λείψει πολύ η Τούμπα. Λόγω κορωνοϊού δεν μπορώ να έρθω. Σ’ αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κόσμο και θα χάσει τον 12ο παίκτη του, που του δίνει πολύ σημαντική δύναμη».

Για την πιο δυνατή ανάμνησή του από τον ΠΑΟΚ:

«Αγαπάω πολύ την Ελλάδα, σαν την πατρίδα μου τη Γεωργία. Είμαι Έλληνας από την καταγωγή μου. Μου έχει λείψει πολύ η Ελλάδα και η Τούμπα. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου, αγαπώ τους Έλληνες όπως με αγάπησαν αυτοί από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα μέχρι την ημέρα που έφυγα. Και η Ελλάδα είναι πατρίδα μου όπως και οι Έλληνες ο λαός μου».

Για το μέλλον του στην προπονητική:

«Είναι σύλλογοι από το Καζακστάν που με θέλουν ως προπονητή. Δεν θέλω να πάω εκεί. Θέλω να μείνω στη Ρωσία, εδώ έκανα περισσότερα χρόνια προπονητής και περιμένω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.