Τετράδα μπροστά με το βλέμμα στο… Αγρίνιο

Γιώργος Ζαΐρης01 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δίνει το δεύτερο φιλικό και αυτή τη φορά αντίπαλος του είναι η ΑΕΛ Λεμεσού. Δεν γνωρίζω ποιες θα είναι οι επιλογές του προπονητή της κυπριακής ομάδας αλλά προφανώς δεν θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή αφού το Πρωτάθλημα δεν έχει διακοπεί και η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμους και σημαντικούς αγώνες.

O Λουτσέσκου σκέφτεται να παρατάξει δύο 11άδες και αυτή που θα αρχίσει στην αναμέτρηση έχει… άρωμα Πρωταθλήματος. Εκεί που θα εστιάσω περισσότερο είναι στην επιθετική τετράδα αφού θα αγωνιστεί ο Καντουρί πίσω από τον Ολιβέιρα με τον Κωνσταντέλια στα αριστερά και τον Νάρεϊ στα δεξια, Αν όλα πάνε καλα και δεν υπάρχουν απρόοπτα, αυτή πιθανώς να είναι και στο Αγρίνιο σε είκοσι μέρες από τώρα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν βγάζω από το «κάδρο» τον Αντρίγια αλλά αφενός δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο θα μείνει στο Κατάρ με την Εθνική και αφετέρου χρειάζεται και αυτός ανάσες και αυτό σημαίνει κάποιες μέρες διακοπών όποτε και αν τις αρχίσει.

Αν κρατώ κάτι από τη χθεσινή διπλή προπόνηση είναι η απόφαση του Λουτσέσκου να βάλει ΟΛΟΥΣ τους παίκτες να πάρουν κάμψεις επειδή ο Καντουρί δεν τέλειωσε με απλό τρόπο μια φάση μπροστά στην εστία αλλά πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα και το έχασε. Εγινε έξαλλος. Γιατί πολύ απλά αυτή η φάση μπορεί να έρθει σε επίσημο ματς και ο ΠΑΟΚ να το πληρώσει. Το έχει πληρώσει άλλωστε πολλές φορές φέτος αφού δεν είχε φροντίσει να τελειώσει με ένα δεύτερο γκολ κάποιο ματς και δέχθηκε την ισοφάριση όπως με τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.

Δεν έβαλε μόνο τον Καντουρί να πάρει κάμψεις αλλά και τους συμπαίκτες του. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει το μήνυμα πως το «εγώ» έχει επιπτώσεις στο «εμείς». Ηταν ένα καλό μάθημα αυτό για όλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.