Τέτοια ματς σε στέλνουν με ζουρλομανδύα σε υποστηρικτικό κέντρο

Βασίλης Βλαχόπουλος01 Νοεμβρίου 2021

Το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα που προσφέρει δικαιοσύνη (αυστηρά) σε 90 αγωνιστικά λεπτά και δη το ελληνικό είναι αυτό που μπορεί να σε στείλει με ζουρλομανδύα σε υποστηρικτικό κέντρο. 

Ειδικά, βλέποντας παιχνίδια σαν το χθεσινό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου στην ΑΕΚ καλά κάνουν και πανηγυρίζουν μια νίκη-χρυσάφι γιατί κέρδισαν ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν πολύ κατώτεροι του Άρη και αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν αγωνιστική τακτική που δεν μας έχει συνηθίσει με το «ταμπούρι» στην άμυνα.

Ο Άρης έφυγε γδαρμένος από το ΟΑΚΑ γιατί (ποδοσφαιρικά) δεν πήρε αυτό που πραγματικά άξιζε καθώς ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, σε συνθήκες που επίσης ήξερε ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί και να καταπιεί, σαν αυτό το πέναλτι δηλαδή που έδωσε ο Διαμαντόπουλος και το σφράγισε ο Ολλανδός στο VAR για να επιβεβαιώσει ότι ακόμη και η δύναμη της εικόνας δεν είναι αρκετή για την επιβολή δικαιοσύνης. 

Σαν επίσης τη φάση με τον Λάζαρο Ρότα ο οποίος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο έξυπνος Γιαννίκης το κατάλαβε και τον αντικατέστησε πριν καν συμπληρωθούν 25 αγωνιστικά λεπτά. Τώρα, τι κατάλαβε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Εξάλλου… «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», που λέει και ο λαός κι αυτό γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που ήθελε να πάρει η ΑΕΚ, το πήρε, οι υπόλοιποι θα μπουν σε μια διαδικασία διαγωνισμού για το ποιος θα φωνάξει περισσότερο, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παίρνει τον χρόνο που θέλει για να τρέχουν και τα μηνιάτικα και όπως λένε και οι Αμερικάνοι «job done» για την ΑΕΚ που πήρε αυτό που ήθελε ή μάλλον αυτό που (γνωρίζει ότι) δεν άξιζε να πάρει. Απλά, όλοι εσείς της εξυγίανσης, μην μιλάτε για ότι έγινε στο παρελθόν γιατί τα ίδια κάνετε τώρα που το παρόν σας ανήκει…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.