Τέσσερις αιτήσεις για τη νέα προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ

Στέλιος Παρθενάκης31 Μαΐου 2021

Μετά από το μπλόκο στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, κατατέθηκαν χθες το πρωί στο πρωτοδικείο Αθηνών τέσσερις αιτήσεις για την νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, οι 21 σύλλογοι που βρίσκονταν εκτός μητρώου της ΓΓΑ αλλά είχαν απόφαση πρωτοδικείου για συμμετοχή στις εκλογές και ένα group ανθρώπων...Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα ονόματα των Βαγγέλη Αλεξανδρή, Γιώργου Καράγκουτη, Μίλτου Λαζαρίδη και Φωτούλας Βολονάκη του μπάσκετ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να οδηγήσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, κάτι που δεν έκανε, αλλά αναμένεται να κάνει και η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης το μεσημέρι της προσεχούς Πέμπτης (πιθανότατα την Τρίτη).

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύθηκε το προηγούμενο Σάββατο στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά ηλεκτρονικά καθώς τα εγγεγραμμένα μέλη ξεπερνούν τα 150.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη (13:00) και η απόφαση αναμένεται να βγει την προσεχή Δευτέρα, όπερ και σημαίνει ότι για μία εβδομάδα η ΕΟΚ θα είναι... ακέφαλη! Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών είναι η 18η Ιουλίου ή η 25η Ιουλίου και αυτό διότι απαιτούνται 45 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστεί το σύστημα για τις ηλεκτρονικές αλλαγές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.