Τερζίδης: «Θα κάνουμε κανονικά Πάσχα αλλά στο σπίτι μας»

Metrosport Team09 Απριλίου 2020

Η Γερμανία μετρά τις δυνάμεις της κόντρα στον κορωνοϊό. Ένας από τους πιο γνωστούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τερζίδης, γνωστός και ως «μασκοφόρος», ο οποίος ζει και εργάζεται εκεί, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αλλά και το πώς θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στη Γερμανία: «Ο κόσμος είναι πειθαρχημένος. Λίγο οι αλλοδαποί κάνουν νερά αλλά η αστυνομία επεμβαίνει άμεσα. Τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά αλλά κρατείται απόσταση δύο μέτρων. Αλλάζουν διάδρομο κάθε φορά που βλέπουν άνθρωπο με μάσκα».

Για την κατάσταση στα νοσοκομεία: «Είναι δύσκολα και αυστηρά τα πράγματα. Όλοι παίρνουν τα μέτρα τους. Δεν είναι παραμύθι όλο αυτό. Πρέπει να φυλαχθούμε».

Για τους Έλληνες της Γερμανίας: «Ημασταν υποψιασμένοι και βάζαμε την μάσκα ένα μήνα πριν και μας κορόιδευαν. Οι Έλληνες προσέχουν. Στην αρχή ήταν κάπως και τώρα πλέον έχουν κλείσει όλα, εκτός από τα καταστήματα με τρόφιμα. Οι Έλληνες στερήθηκαν το φραπεδάκι τους. Υπάρχει πολύ περπάτημα όμως. Εδώ έχουμε οργανωθεί και θα γίνουν όλα κανονικά για το Πάσχα. Δεν θα στερήσουμε το κατσικάκι μας αλλά θα μείνουμε οικογενειακά στο σπίτι μας. Και την προσευχή μας μπροστά στο εικονοστάσι μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.