Τεράστιος φόρτος δουλειάς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης21 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός, ξεκορωνοϊός στην πόλη…Τουρκιά, ξετουρκιά στον Έβρο. Πάντα υπάρχουν θέματα για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπαίνει στην κατάψυξη ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος. Δεν αποστρέφουν τα βλέμματα τους από τα θέματα του οι φίλοι του «δικέφαλου». Όσο κι εάν αυτά, τα βλέμματα, στρέφονται σε άλλα θέματα τα οποία αλλάζουν τη ζωή μας. Ο ΠΑΟΚ για τον κόσμο του – όπως περίπου κάθε ομάδα για τον δικό της – είναι τρόπος ζωής. Και μπορεί να μαίνονται οι μάχες στα «μέτωπα» του Κορωνοϊού και του Έβρου αλλά… Για τους φίλους του «δικέφαλου» μάχες μαίνονταν και θα μαίνονται πάλι – πρώτα ο Θεός – στα δικά τους «μέτωπα»!

Ως εκ τούτων αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία το μέλλον μεν, κι εξελίσσεται προετοιμασία για την διαχείριση του, δε. Είναι δεδομένο πλέον, πως ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το «πράσινο» για έρευνες, προτάσεις, συζητήσεις κι αποφάσεις. Με βάση σε όλα το παρελθόν. Δεν διαγράφεται το παρελθόν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι έτσι γράφεται το μέλλον. Ορθή πολιτική της…

Και για των λόγων της το αληθές αναφέρουμε την σχετική προσέγγιση του Νομπελίστα Γιώργου Σεφέρη: «…Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον»!

Ναι, ναι… Είναι σα να σας ακούμε και να σας βλέπουμε! Αποδεχόμαστε το σχόλιο σας περί αμπελοφιλοσοφίας μας τον τελευταίο καιρό. Να μας συμπαθείτε όμως, όσοι διαφωνείτε καθώς – ως έγκλειστοι - το γυρίσαμε στο διάβασμα. Κλείσαμε την tv. Καιρός ήταν να… ξεσκονίσουμε την βιβλιοθήκη μας. Έστω με τον φόβο της αλλεργίας, να φωλιάζει στην ψυχή μας δίπλα στον φόβο για τον Κορωνοϊό.

Ομολογούμε πως το «μέτωπο» αυτής της μάστιγας η οποία συνθλίβει την ανθρωπότητα μας φοβίζει. Το άλλο όμως, στον Έβρο; Ουδείς φόβος υφίσταται μήτε στο πνεύμα, μήτε στην ψυχή μας. Εκεί ο εχθρός δεν είναι αόρατος. Εκεί δεν είμαστε μόνοι. Κι εκεί ο καθείς πέφτει ηρωικά μαχόμενος. Δεν τον βρίσκει μπαμπέσικα σε παγανιά ο Χάρος. Διαφωνείτε; Εμείς, όχι…

Ορθά, ορθότατα λοιπόν, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανασκουμπώθηκαν. Στρώθηκαν στην δουλειά για το μέλλον. Τούτο δίχως να εγκαταλείπουν το παρόν. Δίχως συνάμα να λησμονούν το παρελθόν. Για το παρόν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραμένουν στις επάλξεις. Για την δικαίωση στο «μέτωπο» με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για την αθώωση από τη συκοφαντία για πολυιδιοκτησία. Για την έκθεση της ΕΕΑ και του εμπνευστή της, υφυπουργού Αθλητισμού της νυν Κυβέρνησης. Ναι, αυτού ο οποίος με την διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος έβαλε πλάτη στην τέως (συγ)Κυβέρνηση! Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μένουν στις επάλξεις και για την απόλυτη αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης της!

Η δουλειά την οποία ξεκίνησαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφορά φυσικά, κι αγωνιστικά θέματα. Υπάρχουν λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Υπάρχουν παθήματα τα οποία πρέπει να γίνουν μαθήματα. Υπάρχουν κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν. Υπάρχουν θέματα τα οποία εκκρεμούν. Κι υπάρχουν αδυναμίες οι οποίες πρέπει να εκλείψουν.

Τεράστιος ο φόρτος της δουλειάς τους. Υπό αντίξοες συνθήκες καλούνται να τη φέρουν σε πέρας. Κουράγιο…

ΥΓ 1: Μάθαμε για την εκπομπή της Σύνθιας Σάπικα στην ΕΤ-3. Ξέρετε εκείνη (την δημοφιλή εκπομπή) στην οποία δεν πέρασε τού Λευθέρη Αυγενάκη. Πέρασε της δεοντολογίας, βλέπετε. Η οργή (μας) δεν είναι καλός σύμβουλος (μας). Περιμένουμε τις θέσεις των δυο πλευρών. Για να διαμορφώσουμε και την δική μας.

ΥΓ 2: Δεν φταίνε οι Κυβερνήσεις επειδή πιστεύουν πως η ΕΡΤ είναι …δοβλέτι τους. Φταίνε οι επικεφαλής της ΕΡΤ, οι οποίοι ορίζονται από τις Κυβερνήσεις, επειδή το αποδέχονται...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.