Τεράστια νίκη για την Καβάλα, ισόπαλος με Ολυμπιακό Βόλου ο Πιερικός

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Απριλίου 2022

Τεράστια νίκη για την Καβάλα που την βάζει γερά στο παιχνίδι της παραμονής. Μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό (2-0), οι «αργοναύτες» σήκωσαν κεφάλι, καθώς επικράτησαν 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη» στο εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο ΑΟΚ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σαμπανίδη στο 7΄. Η απάντηση των Θεσσαλών ήρθε με τον Μάνιο στο 21΄, όμως, ο Σταμένκοβιτς πήρε στις πλάτες του την ομάδα και με δύο τέρματα (31΄, 64΄) υπέγραψε την μεγάλη νίκη της Καβάλας κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ΑΣΑ.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Καραγιάννης (46' Μαρινάκης), Θωμαΐδης, Αμούρ, Έμπερτ, Καϊούμπι, Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Δημούτσος, Μπάλλας, Οικονόμου, Αθανασιάδης, Μάνιος, Μπαντιμπαγκά, Μπενγκόα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Κατερίνη, ενώ ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αιγάλεω (1-2) και «κλείδωσε» την πρωτιά στο Νότιο Όμιλο.

Τέλος, η ΑΕΚ Β΄επιβλήθηκε 2-1 της Ιεράπετρας εκτός έδρας.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.