Τεντόγλου: «Σημαντικό να ξέρεις πότε να φύγεις»

Metrosport Team20 Μαΐου 2023

Xώρισαν οι δρόμοι της ΑΕ Καλλιθέας με τον Χρήστο Τεντόγλου μετά από 3,5 πετυχημένα χρόνια, καθώς με τον Ελληνα τεχνικό στον πάγκο της πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ.

 Ο Χρήστος Τεντόγλου μιλώντας για την παρουσία του στην ομάδα αλλά και την επόμενη μέρα στην προπονητική του καριέρα, στον Παύλο Κερασιώτη δήλωσε:

«Η απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά με τη δική μου καριέρα και πορεία στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις, έτσι ώστε να μην υπάρξουν “φθορές”. Δεν γνωρίζω ακόμα το τι θα κάνω στο επόμενο μου βήμα, πρέπει να αξιολογήσω τις όποιες προτάσεις υπάρχουν και να λάβω μια απόφαση, η οποία θα εξυπηρετεί και τα δικά μου “θέλω”. Φεύγοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην διοίκηση και στους παράγοντες της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν στα δύσκολα που μου έδωσαν την ελευθερία να αναπτύξω τις ποδοσφαιρικές μου ιδέες, που ήταν συνεπείς σε όλα όσα υποσχέθηκαν και πραγματοποίησαν.

 Είναι σπάνιο και ευχή για όλους να συνεργάζονται με τέτοιους ανθρώπους και εύχομαι όλοι οι προπονητές να έχουν τέτοιες συνεργασίες.

 Τέλος θέλω να πω το τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, που πίστεψαν στο έργο μου, που ήταν επαγγελματίες. 

Εδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για αυτούς και πάντα θα είμαι δίπλα τους, όπως πάντα θα είμαι δίπλα στην ΑΕ Καλλιθέας. Φεύγοντας, αφήνω πίσω μια ομάδα γεμάτη υγεία, που μπορεί να γίνει στέγη για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή και όχι μόνο, ο οποίος αναζητά την εξέλιξή του. Κλείνω τις δηλώσεις μου με τους τελευταίους στίχους του Κ.Π. Καβάφη από την Ιθάκη:

 «Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα ’βγαινες στον δρόμο. Αλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Ετσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τί σημαίνουν». Ευχαριστώ ΑΕ Καλλιθέας – Παναγία Φανερωμένη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.