Τεντόγλου: «Γέλασα με την ακύρωση του 8,40, ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2023

Μία μέρα μετά το άλμα στα 8,41μ. στο Λιεβέν, επίδοση που είναι η καλύτερη στον κόσμο για το 2023, ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στις δηλώσεις του δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο 8,40μ. που ακύρωσε η παγκόσμια ομοσπονδία, ευχαριστώντας παράλληλα τους Έλληνες για την υποστήριξή τους και τα σχόλιά τους που τον έκαναν να γελάσει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, ο κορυφαίος του κόσμου στο αγώνισμά του, είδε την παγκόσμια ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού να ακυρώνει το άλμα του στα 8,40μ. λόγω των… παπουτσιών του, με τον ίδιο να εκνευρίζεται από αυτή την απόφαση και να μην το κρύβει.

«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε, ήταν προσβολή και για άλλους αθλητές και για αυτό πολλοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως», είπε αρχικά στις δηλώσεις του κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, για να προσθέσει αναφορικά με τα σχόλια που υπήρξαν στα social media για αυτή την απόφαση: «Καλά οι Έλληνες, εντάξει… Γέλασα πολύ, δεν το περίμενα και τους ευχαριστώ όλους».

Όσο για τον λόγο που ήρθε αυτή η απόφαση, ο Τεντόγλου είπε πως «ψάχνονταν, δεν ήξεραν τι τους γίνεται και τελικά είπαν ότι απαγορεύεται αυτό το καρφί στο παπούτσι, αλλά το θεώρησα αδικία, γι’ αυτό κι έκανα αυτή την ανάρτηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.