Τένις: Η κλήρωση για το Australian Open θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα γνωρίζουν σε μερικές ώρες τους πρώτους αντιπάλους τους για το πρώτο grand slam της χρονιάς το australian open που θα διεξαχθεί από 14 εως 28 Ιανουαρίου στην Αυστραλία.

Ο 25χρόνος Έλληνας πρωταθλητής μετά την ήττα από τον Ζβέρεφ στο United Cup βρίσκεται στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης , ενώ ο... βασιλιάς είναι ο εκπληκτικός Νόβακ Τζόκοβιτς και στο Νο.2 το παιδί θαύμα ο  Κάρλος Αλκαράθ. 

 Η 28χρόνη Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι στο Νο.8, με την 22χρόνη Ίγκα Σβιόντεκ επικεφαλής στο Νο.1 και από πίσω της βρίσκεται στο Νο.2 η κάτοχος του τίτλου  Αρίνα Σαμπαλένκα.


Σήμερα ανακοινώθηκαν οι 32 seeded παίκτες του κάθε ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι δεν μπορούν να συναντηθούν τους δύο πρώτους γύρους. Η κλήρωση θα γίνει στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/1), ενώ οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν την Κυριακή (14/1).

Θυμίζουμε ότι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αγωνίζεται στα προκριματικά της διοργάνωσης και θέλει ακόμα δύο νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.