Τεμεκενίδης για πλαζ Αρετσούς: «Δεν υπήρξε πρόβλεψη για ναυαγοσώστη, πού είναι οι απινιδωτές;»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άρης Τεμεκενίδης.

Ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Καλαμαριά πρώτη ξανά», τοποθετήθηκε αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε χθες και αφορά τον πνιγμό ενός 79χρονου στην παραλία της πλαζ Αρετσούς, ενώ σχολίασε και το θέμα με τη συμφωνία που έγινε για τις συναυλίες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Ο Δήμος διαφήμιζε πως όλα είναι καλά για την πλαζ, έβγαλε ανακοίνωση την προηγούμενη μέρα για τα εγκαίνια, αλλά επειδή δεν είχε προβλέψει ακόμα γι' αυτά, έτυχε η αναποδιά την πρώτη ημέρα. Δεν υπήρχε πρόβλεψη ακόμα για ναυαγοσώστη, ενώ υπάρχουν στην Καλαμαριά 30 απινιδωτές, αλλά δεν ξέρει κανείς ακόμα πού βρίσκονται».

Για τη συμφωνία με ιδιωτική εταιρία για τις συναυλίες:


«Δεν έχουμε πρόβλημα με τις συναυλίες, ούτε με τον ιδιώτη που τις ανέλαβε. Εμείς καταγγείλαμε ότι η συμφωνία αυτή δεν είναι συμφέρουσα για τον δήμο, διότι του έχει παραχωρήσει τραπεζοκαθίσματα και χώρο έναντι ενός ποσού 800 ευρώ την εβδομάδα. Συνολικά η συμφωνία προβλέπει συναυλίες για 1,5 μήνα έναντ του ποσού των 5.500 ευρώ. Από πάνω υπάρχουν άλλοι επιχειρηματίες της εστίασης που ακούγοντάς το τρελαίνονται... Προφανώς θα έπρεπε να γίνει διαγωνισμός και όχι απευθείας ανάθεση». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.