Τέλος η άμυνα, επιτέλους επίθεση

Γιώργος Καστάνης27 Ιανουαρίου 2020

Επαιζε πολύ καιρό άμυνα ο ΠΑΟΚ σε επικοινωνιακό επίπεδο, ανέχθηκε πολλά από την αρχή της σεζόν, επιχειρούσε με μία πάγια πολιτική – τακτική να μην οξύνει το τεταμένο κλίμα που καλλιεργούσε συνειδητά ο Ολυμπιακός, με προφανέστατο στόχο.

Θυμηθείτε τη δήλωση Μαρινάκη μετά τον αγώνα με την Τότεναμ (2-2) στο Καραϊσκάκη περί επιστροφής στην κανονικότητα του ποδοσφαίρου και τι επακολούθησε αμέσως μετά.

Ο ΠΑΟΚ άκουγε, ανεχόταν, απαντούσε όταν έκρινε πως έπρεπε να το κάνει, αλλά δεν έβγαινε στην αντεπίθεση. Είχε πολλά ατού που μπορούσε και μπορεί να αξιοποιήσει. Προτίμησε την εφαρμογή της ρήσης: “χαμηλά η μπάλα”. Ελα όμως που σε αυτές τις περιπτώσεις, δείχνεις περισσότερο αδυναμία, παρά κερδίζεις το δίκαιό σου. Προφανώς η όλη τακτική – πολιτική, οφείλεται και στην κατεύθυνση που έδινε ο μεγαλομέτοχος στους επιτελείς του.

Μετά τον αγώνα της Λαμίας και την προσβλητική ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ακολούθησε μία απίστευτα εύστοχη ανακοίνωση του επίσημου ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε “τσουνάμι” αντιδράσεων από τις ποντιακές ενώσεις σε όλη την επικράτεια και τον πλανήτη.

Η δύναμη του ΠΑΟΚ εξαιτίας του κόσμου του και του πανίσχυρου ιδιοκτήτη του, πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα. 

Οχι άλλη άμυνα, επιτέλους επίθεση, για την αποκατάσταση της αλήθειας και αδικιών που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ επί δεκαετίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.