Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ: Η τοποθέτηση Ζωμένου και Παρασκευόπουλου που είχαν παίξει στον τελικό του 1995

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Ποσειδώνας Μηχανιώνας και ΑΕ Ευόσμου θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 7μμ στην Τούμπα στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλες σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΜ και το 1995. Τότε νικητής ήταν ο Ποσειδώνας. Δύο πρωταγωνιστές του τελικού τότε ανέφεραν

Παρασκευόπουλος: «Να το πάρει ο Ποσειδώνας»

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας είχε κατακτήσει το κύπελλο το 1995 με δύο γκολ του Τάσου Παρασκευόπουλου (νυν προπονητή του Μαραθώνα Υποδομή), ο οποίος είχε πετύχει και το νικητήριο πέναλτι στον τελικό κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας του Ποσειδώνα  με το Κερατσίνι. Για τον τελικό του 1995 τόνισε: «Θυμάμαι τα γκολ που σημείωσα. Ηταν καλοδουλεμένη τότε η ομάδα όπως και η φετινή, ήταν ποιοτική και την επόμενη χρονιά ανεβήκαμε και στη Γ Εθνική. Θέλω να το πάρει. Επαιξα στον Ποσειδώνα εννέα χρόνια. Το αξίζουν κάποιοι άνθρωποι της διοίκησης αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια ο Ποσειδώνας στη Γ Εθνική με νεαρούς παίκτες».


 Ζωμένος: «Είχαμε χάσει στα σημεία»

Η ΑΕ Ευόσμου είχε χάσει στον τελικό κυπέλλου του 1995 από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 2-1. Ο Ηλίας Ζωμένος τότε φορούσε τη φανέλα της ΑΕ Ευόσμου. Για τον τελικό του 1995 τόνισε: «Η ΑΕ Ευόσμου και τότε ήταν μια κατηγορία παρακάτω αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο της Δ’ Εθνικής.

 Ο Ποσειδώνας ήταν το φαβορί αλλά εμείς είχαμε χάσει στα σημεία. Κάναμε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ποσειδώνα δίκαια να κατακτάει το κύπελλο». Για το παιχνίδι της Τετάρτης είπε: «Εχει ένα μικρό προβάδισμα ο Ποσειδώνας που παίζει σε ανώτερη κατηγορία. Από την πλευρά της και η ΑΕ Ευόσμου πιστεύω θα σταθεί καλά και έχει και αυτή τις πιθανότητες της».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.