Τελικές επαφές του ΠΑΟΚ και με αριστερό μπακ

Γιώργος Καστάνης03 Μαΐου 2022

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, όπου ο ΠΑΟΚ έχει μπει τόσο δυνατά στην αγορά για την ενίσχυσή του, κάτι το οποίο αφενός έχει ξαφνιάσει, αφετέρου δείχνει την διαφορά φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει πλέον τα υψηλόβαθμα στελέχη του, σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν.

Mετά τις συμφωνίες που πέτυχε με τους Κουαλιάτα και Νάσμπεργκ για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Για την ακρίβεια, ενός παίκτη, ο οποίος θα καλύπτει με άνεση όλη την αριστερή πλευρά και θα μπορεί να δίνει λύσεις, πρωτίστως στην άμυνα και κατά επέκταση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Οι επαφές, όπως συνέβη και στις περιπτώσεις του Ουρουγουανού με ιταλικό διαβατήριο Νικολάς Κουαλιάτα (επιτελικού μέσου που παίζει και εξτρέμ), αλλά και του Νορβηγού αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού Ιβάν Νάσμπεργκ, έγιναν κυρίως από τον αθλητικό διευθυντή Ζοσέ Μπότο.

Ο οποίος βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον Λουτσέσκου για όλα τα βασικά θέματα, ενώ παράλληλα διατηρεί και συνεχή γραμμή επικοινωνίας με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη. Οι οποίοι ενημερώνονται διεξοδικά τόσο για την ποιότητα και τις ικανότητες του εκάστοτε παίκτη, όσο και για το οικονομικό σκέλος της κάθε συμφωνίας.

Από την στιγμή που στο δεξί άκρο της άμυνας οι θέσεις είναι καλυμμένες με τους Λύρατζη, Σάστρε και Τέιλορ, το βάρος πέφτει στην αριστερή πτέρυγα. Και εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport έχει εντοπιστεί ο βασικός στόχος, ο παίκτης που θα πλαισιώσει το ρόστερ και θα κάνει την διαφορά. Περισσότερα στοιχεία μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν γίνει γνωστά. Προσθετικά όμως μπορούμε να αναφέρουμε, πως ο Μπότο έχει κάνει τις βασικές επαφές για την οριστική συμφωνία με τον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα στο αριστερό άκρο. Εκεί όπου θα είναι παρών στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς όπως είναι γνωστό, ο αρχηγός του Δικεφάλου, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ για ένα ακόμη χρόνο.

Μετά τους Κουαλιάτα και Νάσμπεργκ λοιπόν ο ΠΑΟΚ κινείται δραστήρια και για την τελική συμφωνία με τον αριστερό οπισθοφύλακα που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, τη νέα σεζόν, εκεί όπου οι υποχρεώσεις θα είναι πολλαπλές και στις τρείς διοργανώσεις που θα συμμετέχει η ομάδα.

Όσο για τον Νικολάς Κουαλιάτα και τον Ιβάν Νάσμπεργκ, οι δύο παίκτες θα ανακοινωθούν επίσημα, μόλις ανοίξει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.