Τελικές αποφάσεις από ΕΠΟ και ομάδες για τον τελικό

Γιώργος Στράντζαλης27 Μαρτίου 2024

Για αύριο έχει προγραμματιστεί η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου. Μία σύσκεψη με κρίσιμο χαρακτήρα καθώς αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις, τόσο για το γήπεδο όσο κυρίως για την παρουσία φιλάθλων.

Η ΕΠΟ, στην προ ημερών ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε πως το θέμα της έδρας αλλά και των όρων διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου θα μπει στο τραπέζι μετά το πέρας των επικείμενων υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, όπως επίσης και ότι “οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο”. Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι “Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου”. Αρα, μένει αυτό να κλειδώσει στην αυριανή σύσκεψη, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Αχιλλέας Μπέος. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Δήμαρχος Βόλου ν’ αποδεχτεί πρόταση για παρουσία φιλάθλων αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Επίσης, η θέση του Αρη είναι ξεκάθαρη και γνωστή εδώ και καιρό και αναμένεται να την επικοινωνήσει και ο Θόδωρος Καρυπίδης με την παρουσία του στην σύσκεψη της ΕΠΟ. Δεν δέχεται την επιλογή του ΟΑΚΑ. Επιθυμία όλων είναι 1) να οριστικοποιηθεί η έδρα και 2) να «κλειδώσει» και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ. Το νούμερο των 5-6 χιλιάδωνμοιάζει πολύ πιθανό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.