Τελικά ο Νάρεϊ άξιζε την αναμονή και γίνεται πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου20 Σεπτεμβρίου 2022

Αναμφίβολα η επιμονή και η υπομονή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ το φετινό καλοκαίρι αποδίδει καρπούς και ο 28χρονος εξτρέμ από νεοφερμένος γίνεται πρωταγωνιστής του "δικεφάλου".

Δεν είναι μόνο οι αριθμοί του που τον κάνουν να ξεχωρίζει, αλλά όλη του η παρουσία στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου. Ο Γερμανός έχει ήδη πετύχει δύο τέρματα και έχει ισάριθμές ασίσιτ στους συμπαίκτες του, με το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο να αποτελεί highlight στην μέχρι τώρα πορεία του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, στα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει βασικός και στα πέντε, αποτελώντας μια σταθερά στο χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ, ενώ έχει 2.6 πάσες κλειδιά ανά αγώνα στη Super League 1.

Τα στατιστικά του Νάρεϊ στη Super League 1:

Ανά αγώνα

Επαφές

45.0

Τελικές

2.2

Τελικές εντός εστίας

1.0

Επιτυχημένες πάσες

20.0 (75%)

Πάσες-Κλειδιά

2.6

Πάσες στο αντίπαλο μισό

18.0 (66%)

Επιτυχημένες ντρίπλες

1.0 (56%)

Ο Νάρεϊ δείχνει να κουμπώνει εξαιρετικά στα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει βρει στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να στηριχθεί όσο αναφορά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο 28χρονος Γερμανός είναι πιστός και στο τακτικό πλάνο του ΠΑΟΚ, βοηθώντας και ανασταλτικά όποτε του έχει ζητηθεί. Σίγουρα ο Νάρεϊ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την παρουσία του στην Τούμπα και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν να συνεχίσει να αποτελεί κομβικό παίκτη των "ασπρόμαυρων".

Data: SofaScore

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.