Τελευταίες ανάσες πριν τη... Λάρνακα

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα επιστρέψουν στην Νέα Μεσημβρία για προπονήσεις μετά τις ολιγοήμερες αλλά απόλυτα απαραίτητες διακοπές. Το πιο πιθανό είναι οι διεθνείς που ολοκλήρωσαν ή ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, να πάρουν μερικές μέρες επιπλέον άδεια από τους συμπαίκτες τους και να τους συναντήσουν στο αεροδρόμιο την προσεχή Κυριακή όταν η ομάδα θα πετάξει για τη Λάρνακα.

Η ΠΑΕ σύντομα θα ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα του μίνι σταδίου προετοιμασίας που θα κάνει στην Κύπρο και όπως έχουμε σημειώσει θα γίνει στη Λάρνακα και θα συμπεριλαμβάνει και τρεις φιλικούς αγώνες. Ο ένας αντίπαλος έχει γίνει ήδη γνωστός και είναι ο Αρης Λεμεσού ενώ θα υπάρξει ένα ακόμη φιλικό με κυπριακή ομάδα και ένα ακόμη με ομάδα από το Ισραήλ.

Είναι πιθανό ως βέβαιο στην Κύπρο να ταξιδέψουν και οι παίκτες που τις τελευταίες εβδομάδες είχαν μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Δηλαδή οι Νάρεϊ, Λύρατζης και Τσαούσης ώστε αφενός να είναι κοντά στην ομάδα και αφετέρου να κάνουν προπονήσεις ανεβάζοντας ρυθμούς με στόχευση την γρήγορη επιστροφή τους στη δράση. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως το επόμενο επίσημο ματς για τον ΠΑΟΚ είναι στην Καλαμάτα [δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβής ημερομηνία αλλά η αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερ 13-14 και 15 Δεκεμβρίου] ενώ λίγες μέρες μετά ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Πρωταθλήματος [πιθανή ημερομηνία η 21η Δεκεμβρίου].

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.