Τελευταία ή προτελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ;

Αρις Νικολάκης07 Απριλίου 2021

Πολύ, μα πάρα πολύ φοβάται ο κόσμος του ΠΑΟΚπως η πυρίκαυστη ομιλία του Πάμπλο Γκαρσία προς παίκτες… Απευθύνθηκε ουσιαστικά, προς πυρίμαχα αυτιά. Για να μην πούμε (και) προς πυρίμαχες ψυχές. Δε το λέμε εμείς αυτό. Προς Θεού. Τα τετελεσμένα γεγονότα το λένε.

Όσο και να σκαλίζει τις στάχτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν βρίσκει ο φωτιά ο Πάμπλο Γκαρσία. Επιμένει πάντως, στο σκάλισμα. Έχοντας μάλλον, εμπιστοσύνη σε παίκτες οι οποίοι – κατά κανόνα – τον εξέθεσαν. Θα φανεί απόψε εάν κι εφ’ όσον η πυρίκαυστη ομιλία του… Ανάψει φωτιά! Και τον δικαιώσουν.

Δεν έχουν άδικοι οι φίλοι του «δικέφαλου» Και σέρνουν τα εξ αμάξης στους παίκτες. Δίκιο βουνό έχουν. Δεν μπορούν βέβαια, να αποκλείσουν το …θαύμα της ανάστασης του καλού εαυτού του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία πιστεύει πολύ μα πάρα πολύ πως μπορεί, να αναστηθεί ο καλός εαυτός της ομάδας του. Καθώς δε, η πίστη κάνει θαύματα; Οφείλουμε, να περιμένουμε μέχρι κι απόψε. Για να δούμε εάν κι εφ’ όσον γίνονται θαύμα τη σήμερον ημέρα…

Και το …θαύμα δε θα αφορά φυσικά, μόνον τον πρώτο Ημιτελικό. Για να μην είναι ημιτελές θαύμα θα πρέπει να αφορά ολόκληρο το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο βεβαίως, βεβαίως.

Είναι όμως, κατάντια – κατά την πάντοτε ταπεινή μας άποψη – να θεωρείται θαύμα η …ανάσταση του καλού εαυτού του ΠΑΟΚ. Και βέβαια, πιστεύουμε πως υπάρχει καλός εαυτός. Δεν το λέμε κι αυτό εμείς. Τα τετελεσμένα γεγονότα το λένε. Αυτός φάνηκε βέβαια, αποσπασματικά αλλά… Φάνηκε! Μέχρι που θάφτηκε κάτω… Ή για να είμαστε επιεικέστεροι, κρύφθηκε πίσω από ένα βουνό προσωπικών λαθών προπονητών και παικτών.

Ως εκ τούτου εμείς πιστεύουμε, πως υπήρξε. Δεν υπάρχει πλέον, αλλά μπορεί να υπάρξει. Αρκεί η πυρίκαυστη ομιλία του Πάμπλο Γκαρσία, να μην… σκοντάψει σε πυρίμαχα αυτιά. Για να μην πούμε (και) σε πυρίμαχες ψυχές, επιμένουμε! Κι …αναστηθεί ή ορθωθεί πάλι, ο καλός εαυτός του ΠΑΟΚ!

Είναι κρίμα κι άδικο και για τον ΠΑΟΚ και για την οικογένεια Σαββίδη και για τον Πάμπλο Γκαρσία και για πολλούς παίκτες αλλά κυρίως, για τον κόσμο του… Αυτή η ανεξέλεγκτη κατιούσα. Και προκαλεί πολλές απορίες η έλλειψη – πέραν όλων των άλλων – εγωισμού (με την καλή έννοια) από παίκτες του ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια; Απόψε για τον «δικέφαλο», στον πρώτο Ημιτελικό του Κυπέλλου, είναι η τελευταία ευκαιρία του. Για να αλλάξει τα δεδομένα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Την πιάνει από τα μαλλιά ; Την καθιστά προτελευταία. Για να έρθει ως τελευταία, ο δεύτερος Ημιτελικός. Την πιάνει κι εκείνη από μαλλιά; Την καθιστά κι εκείνη προτελευταία. Για να φθάσει έτσι στην οριστικά κι αμετάκλητα τελευταία, τον Τελικό…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.