Χάντμπολ ΠΑΟΚ: «Τελείωσε» την Πυλαία στην… καυτή Μίκρα!

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023

Το 2-1 στην ημιτελική σειρά έκανε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 21-18, στο τρίτο παιχνίδι των πλέι-οφ για την Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τομάσεβιτς, Χατζηπαρασίδου, Σεβδίλη, Ζυγούρα, Σαμολαδά, Μποριζόφσκα και Νταμπέφσκα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με μεγάλη προσήλωση και τις δύο τερματοφύλακες να «κλέβουν την παράσταση». Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας το 3-0 με τις Βράνσιτς, Χατζηπαρασίδου και Ντίας, ενώ η Τομάσεβιτς κράτησε ανέπαφη την εστία της μέχρι και λίγο πριν τα μέσα του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενες έφεραν το σκορ στα ίσα, ο ΠΑΟΚ όμως έχοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα έκανε το 7-7. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» με δύο συνεχόμενα τέρματα από τις Ζενέλι και Νταμπέφσκα, πήγαν το σκορ στο 9-7, ενώ το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 9-8.

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα λεπτά, με τις «ασπρόμαυρες» να ανεβάζουν στη συνέχεια. Μετά την επανέναρξη, η Βράνσιτς έκανε το 10-8 και η Χατζηπαρασίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 11-9. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενες ανέτρεψαν τα δεδομένα και πέρασαν μπροστά με 11-13. Η απάντηση του ΠΑΟΚ Mαteco ήταν άμεση με ένα σερί πέντε τερμάτων πήρε κεφάλι στο σκορ, η Χατζηπαρασίδου σκόραρε τρία από αυτά, ενώ η Μποριζόφσκα και η Ζενέλι σκόραραν από μία φορά, κάνοντας έτσι το 16-13. Στο ίδιο μοτίβο, με τρία συνεχόμενα τέρματα των Μποριζόφσκα, Ντίας και Νταμπέφσκα, το σκορ πήγε στο 19-14. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 21-18, έτσι ο ΠΑΟΚ Mαteco έκανε το 2-1 στην σειρά.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, το Σάββατο 22 Απριλίου, εκτός έδρας, απέναντι στον ΟΦΝΙ, στο πλαίσιο της τελική φάσης των πλέι-οφ της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.