«Τελειώνει» του Καστρίτη στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος14 Ιουλίου 2021

Σχεδόν καθημερινές είναι οι συναντήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Αρης στην τελευταίο εβδομάδα, με πιο πρόσφατη αυτή που έγινε προχθές και κράτησε για σχεδόν τρεις ώρες. 

Στα γραφεία της εταιρίας βρέθηκαν μάλιστα και πρόσωπα τα οποία ενισχύουν την οικονομική προσπάθεια της ΚΑΕ δίχως όμως την πρόθεση να αναλάβουν διοικητικό πόστο καθώς είναι κάτι που δεν επιθυμούν. Οι διαδοχικές συναντήσεις έχουν συγκεκριμένη αιτία. Καταρχήν αποφασίστηκε να τελειώσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή. 

Γι’ αυτόν τον λόγο, μετά την επικοινωνία που είχε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης με τον Γιάννη Καστρίτη, ακολούθησε μία ακόμη του 39χρονου τεχνικού με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Οπως έχει σημειώσει η «Μ», οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με την προϋπόθεση όμως ότι θα γίνουν ουσιαστικές ενέργειες για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. 

Αυτός είναι ο δεύτερος λόγος των αλλεπάλληλων συναντήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κατατέθηκαν προστάσεις σε πιστωτές – οι οποίοι έχουν στα χέρια τους αποφάσεις από το BAT – και σε προφορικό επίπεδο διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων τουλάχιστον με τρεις εξ’ αυτών. 

Επί της ουσίας, οι «κίτρινοι» έχουν συγκεκριμένο ποσό να διαχειριστούν για την κατάθεση των προκαταβολών και στις συζητήσεις που κάνουν προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα ούτως ώστε να διευθετήσουν όλες τις υποθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να κλείσουν άμεσα τρεις συμφωνίες ούτως ώστε να στείλουν μήνυμα για τις προθέσεις τους…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.