Τελειώνει ο Σετιέν, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην «Μπάρτσα»

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Αυγούστου 2020

Το ματς του αιώνα στη Λισαβόνα! Μια Μπάγερν Μονάχου από άλλο πλανήτη, χωρίς να δείξει οίκτο και έλεος, ταπείνωσε την απογοητευτική Μπαρτσελόνα με το εκκωφαντικό 8-2 (!!!) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι-Λυών. 

Το κλίμα είναι βαρύ στους Καταλανούς μετά την ντροπιαστική ήττα από τους Βαυαρούς (είχαν να δεχτούν οκτώ γκολ σε αγώνα από το 1946), ο κόσμος της ομάδας βράζει και ζητάει...κεφάλια. Πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα για να παραμείνει ο Κίκε Σετιέν στους «μπλαουγκράνα» και ήδη άρχισε η ονοματολογία για τον επόμενο προπονητή. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρώτος στη λίστα για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα-που περνάει μία από τις δυσκολότερες φάσεις στην ιστορία της-είναι ο πρώτην τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος παραμένει χωρίς σύλλογο μετά τη φυγή του από τα «σπιρούνια».

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, ο άνθρωπος που χάρισε στην Μπάρτσα το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1992 με το τρομερό γκολ του απέναντι στη Σαμπντόρια.

Τέλος, οι Καταλανοί εξετάζουν ως τρίτη εναλλακτική τον Τσάβι και μένει να δούμε τελικά ποιος θα είναι ο διάδοχος του Σετιέν στον πάγκο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.