Τελειώνει από τη Χέρτα και έρχεται ο Νταρίντα

Γιώργος Στράντζαλης08 Δεκεμβρίου 2022

Ο Αρης περιμένει τις οριστικές εξελίξεις ούτως ώστε να τρέξει τη διαδικασία άμεσης άφιξης του Βλάντιμιρ Νταρίντα στη Θεσσαλονίκη. 

Είναι προφανές ότι ο Τσέχος κεντρικός μέσος αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της ομάδας για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής, κάτι που παραδέχτηκε ανοιχτά (και) ο Άλαν Πάρντιου στην πρόσφατη συνάντηση με τους ρεπόρτερ του Αρη μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τις ικανότητες του Νταρίντα. Πολύ περισσότερο, δε για τις βοήθειες που μπορεί να προσφέρει στο αγωνιστικό σχέδιο.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν διαρρέουν το παραμικρό για το πού βρίσκεται η υπόθεση του Τσέχου, προφανώς γιατί περιμένουν πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του. Κρίνοντας όμως από τα γραφόμενα στον γερμανικό Τύπο, ο Νταρίντα θα αποχωρήσει από τη Χέρτα Βερολίνου άνευ οικονομικής αποζημίωσης και για την ακρίβεια τον ενέταξε σ’ ένα γκρουπ τεσσάρων παικτών οι οποίοι θα πάρουν την ελευθέρας τους, με την ομάδα του Βερολίνου να επωφελείται από το συμβόλαιο του Τσέχου ένα ποσό της τάξεως των 600 χιλιάδων ευρώ. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται στις επόμενες ημέρες καθώς ο Τσέχος δεν έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι με τη Μπράουνσβαϊγκ και θα ακολουθήσει άδεια ενός μήνα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού η Bundesliga σταματά τα Χριστούγεννα.

Συνεπώς, τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να τρέξουν οι διαδικασίες και ο Αρης τις περιμένει ούτως ώστε να τρέξει με τη σειρά του τις εξελίξεις για την άμεση άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών, και να μπει άμεσα στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.