Ταξιδεύει με Παπαγιάννη στην Ολλανδία η Εθνική Ελλάδας

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, έχει κανονικά στα πλάνα του τον Γιώργο Παπαγιάννη για τον αυριανό (26/2) αγώνα με την Ολλανδία.

Κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή θα ταξιδέψει στην Χάγη ο Γιώργος Παπαγιάννης για την δεύτερη αναμέτρηση των προκριματικών του EuroBasket 2025, στο πλαίσιο της οποίας η «γαλανόλευκη» θα παίξει αύριο το απόγευμα (26/2, 20:30, Novasports 4/ΕΡΤ3) απέναντι στην Ολλανδία.

Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε είχε μυϊκό σπασμό στον αριστερό προσαγωγό και υποβλήθηκε άμεσα σε μαγνητική, ωστόσο ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, το οποίο θα τον άφηνε εκτός του επερχόμενου αγώνα. Όμως από την αναμέτρηση θα απουσίασουν οι Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας για το παιχνίδι με την Ολλανδία:

Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλης Ζούγρης, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Παπαγιάννης

*Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ -θα αγωνιστεί ως νατουραλιζέ αντί του Γουόκαπ- και ο Βαγγέλης Ζούγρης πιθανότατα θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός με την Εθνική Ανδρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.