Τατιάνα Στεφανίδου: Alpha ή Mega τελικά;

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2020

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η πληροφορία που είχε φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν ότι η Τατιάνα Στεφανίδου συζητούσε με το Mega.

Ωστόσο, υπήρχαν αρκετά «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών που είχαν να κάνουν κυρίως με το ότι η δημοσιογράφος ήθελε να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή, ενώ το κανάλι ήθελε να την αξιοποιήσει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Την τελευταία εβδομάδα μαθαίνουμε ότι στο παιχνίδι της διεκδίκησης έχει μπει και ο Alpha. Μάλιστα, η ρήξη ανάμεσα στις σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη και του σταθμού, έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να είναι η ιδανική αντικαταστάτρια.

Ωστόσο, ήδη από την Κυριακή έγινε γνωστό ότι ο σταθμός, προτίμησε να αναθέσει τη ζώνη 11-1 σε έμπειρους δημοσιογράφους από το δελτίο ειδήσεων και πιο συγκεκριμένα στη Μαρία Νικόλτσιου, τη Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη.

Όπως, όμως, λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, η διεκδίκηση της Τατιάνας από τον Alpha δεν έχει τελειώσει. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, οι άνθρωποι του Alpha πιστεύουν ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει και τη μεσημεριανή ζώνη και την απογευματινή και την πρωινή.

Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει αρχικά να δουν πώς θα τα πάνε το «Alpha Παντού» και το Pop up στη νέα του ώρα και μετά να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μια τόσο ριζική αλλαγή προγράμματος.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.