Τασούλης: «Ξέρει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει ο Τζόλης»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Ο πρώην προπονητής της Κ14 του ΠΑΟΚ, Αλέξης Τασούλης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το παρόν και το μέλλον του Χρήστου Τζόλη. «Είμαστε χαρούμενοι και εμείς. Δεν θα μπορώ να είμαι αντικειμενικός εγώ, αν καλύτερο γκολ είναι του Χρήστου ή του Μαρτίνες, υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με το παιδί» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα έχουμε δει τόσα χρόνια πολλές φορές αυτά από τον Χρήστο. Παρόμοια τελειώματα. Δεν περίμενα να πάρει την ευκαιρία την δεδομένη στιγμή, αλλά ήμουν σίγουρος με την αποφασιστικότητα που έχει ότι θα την άρπαζε όποτε και να την έπαιρνε. Ο Χρήστος είναι ένα παιδί εσωστρεφές, που δεν μιλάει πολύ, που του αρέσει η δουλειά. Του αρέσει να μιλάει στο γήπεδο. Είναι συγκροτημένος. Θα τολμήσω να πω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον, θα είναι προσγειωμένος γιατί τον ενδιαφέρει να εκφράζεται μόνο μέσα από το ποδόσφαιρο».

Υπογράμμισε ότι: «Επειδή τον ξέρω, αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι ξέρει να βάζει στόχους και να είναι ανταγωνιστικός. Κάνει ό,τι πρέπει για να πετύχει τους στόχους του. Είμαι σίγουρος ότι ήδη έχει βάλει τον επόμενο στόχο, για το επόμενο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα παρασυρθεί. Ξέρει ποιος είναι και τι μπορεί να πετύχει. Αυτό που τον ξεχώριζε πάντα ότι έχει πολύ καλή αντίληψη του χώρου και του παιχνιδιού.

Για εμένα και η πάσα που δίνει στο τρίτο γκολ με τον ΟΦΗ είναι εξαιρετική, θα μετρήσει μέχρι και το πόδι του συμπαίκτη του. Δεν σας κρύβω ότι και στα 13 του είχε αντίληψη και άποψη. Ακόμη και όταν τον κάναμε παρατηρήσεις, αν είχε αντίθετη άποψη θα την έλεγε. Είναι κάτι που θα τον κάνει να ξεχωρίσει και τα επόμενα χρόνια.

Το αν κάποιος φτάνει να παίξει στην πρώτη ομάδα είναι θέμα της Ακαδημίας. Ίσως θα πρέπει να διαχειριστούν κάποιοι άνθρωποι την μετάβαση. Ο προπονητής τώρα θα πιστωθεί την χρησιμοποίηση, αλλά περισσότερο είναι ένα δώρο της Ακαδημίας στον κ. Φερέιρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.